Dainavos žodis

Pirmadienio vakarą susidūrė dviejų pareigūnų vairuojami automobiliai

Alius Mikelionis
Eismo įvykis įvyko pirmadienį apie 20 valandą. Policijos automobilis, dar vadinamas „nuovada ant ratų“, skubėjo į iškvietimą ir važiavo Naująja gatve. „Transporterį“ vairavo Reagavimo skyriaus vyriausiasis patrulis. Kai policijos mašina lėkė Naująja gatve, buvo įjungti ir švyturėliai, ir garsinis signalas, teigiama policijos pranešime. Į Naujosios ir Statybininkų gatvių sankryžą policijos autobusiukas įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui, tuo metu „VW Passat“ bandė apsisukti gatvėje ir susidūrė su policijos mašina. Paaiškėjo, kad šią transporto priemonę („VW Passat“) vairavo Lazdijų rajono policijos komisariato pareigūnė, gimusi 1981 metais. Ji šiuo metu išėjusi vaiko priežiūros atostogų. Pranešama, kad susidūrimo metu žmonės nenukentėjo, apgadinti tik automobiliai, vairuotojai buvo blaivūs.
„Pareigūnai gavo pranešimą iš Bendrojo pagalbos centro, kad Varėnos gatvėje sužalota moteris. Esą ji kraujuoja ir be sąmonės. Tai traktuojama kaip A kategorijos įvykis (grėsmė žmogui), todėl pareigūnai įjungė šviesos ir garso signalus, skubėjo į Varėnos gatvę bei Naujosios–Statybininkų gatvių sankryžoje susidūrė su kitu automobiliu. Didžiausias policijos automobilio greitis buvo 92 kilometrai per valandą“, – sakė Alytaus apskrities VPK atstovė K. Janulevičienė.
Kitam ekipažui nuvykus į Varėnos gatvės namą duris atidaręs neblaivus asmuo aiškino, kad policijos nekvietė. Bute buvo ir moteris. Ji policijos pareigūnams žinoma dėl mieste vykdytų nusikaltimų ir melagingų iškvietimų. Nebuvo išimtis ir šis įvykis, į kurį skubėdami pareigūnai ir pateko į avariją.
Tuo tarpu Lazdijų r. policijos komisariato Veiklos sk. viršininkė, vairavusi nuosavą automobilį „VW Passat“, nesutinka su eismo įvykio traktavimu. Ji teigia važiavusi degant leistinam šviesoforo signalui, o pareigūnai esą nebuvo įjungę spec. signalų. Tikimasi, jog situaciją padės išaiškinti vaizdo stebėjimo kameros.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: