Dainavos žodis

Verslo forume – apie konkurenciją ir partnerystę

Dzūkijos krašto politikos ir verslo lyderiai diskutavo apie regiono ir verslo plėtros vizijas.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai kartu su žurnalu IQ organizavo forumą „Dzūkija: kraštas ir verslas“, kuriame Dzūkijos krašto verslo bei politikos lyderiai diskutavo apie regiono ir verslo plėtros vizijas. Renginyje dalyvavo Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas, mero patarėjas Ramūnas Bielevičius.
Pranešimą apie Lietuvos ekonomikos paradoksus skaitė Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje vadovo pavaduotojas Marius Vaščega, į Lietuvos ir jos regionų ekonomikos evoliuciją gilinosi Lietuvos banko Ekonomikos departamento direktorius Aurelijus Dabušinskas, apie mokesčių administravimą kalbėjo Kauno apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos viršininkė Judita Stankienė.
Vilniaus politikos analizės instituto direktorė Virginija Būdienė skaitė pranešimą „Alytus tarp neolito ir dirbtinio intelekto“, o Lietuvos laisvosios rinkos instituto prezidentas Žilvinas Šilėnas kalbėjo apie regionų ateitį ir iššūkius.
Diskusijoje „Alytaus miestas ir rajonas: konkurentai ar partneriai?“ kalbėję: rajono meras A. Vrubliauskas, Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Sigitas Leonavičius, išrinktas Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis, akcentavo miesto ir rajono savivaldybių bendradarbiavimą sprendžiant sodininkų, viešojo transporto, pramonės zonos kūrimo klausimus.
Alytus – dešimtasis miestas, kuriame žurnalas IQ su partneriais organizavo verslo forumą.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: