Dainavos žodis

80-mečio šventėje – keturios kartos

Eleonorą ir Tadą Kužulius pasveikino Makniūnų sodžiaus bendruomenės nariai.

Alytaus ir Varėnos rajonų sankirtoje stovi išpuoselėta Eleonoros ir Tado Kužulių šeimos sodyba. Abu senjorai aktyvūs Makniūnų sodžiaus bendruomenės nariai, dalyvauja etnografinio ansamblio „Apsingė“ veikloje. Neseniai T. Kužulis minėjo 80-metį. Jubiliejaus proga Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas jubiliatui skyrė padėką už aukštą šeimos vertybių ir bendruomeniškumo puoselėjimą.
Mero padėką T. Kužuliui perdavė Makniūnų sodžiaus bendruomenės pirmininkė Dalė Baranauskienė, linkėdama jam ir jo žmonai stiprios sveikatos ir ilgų gyvenimo metų. „Būkite sveiki, tvirti! Ačiū, kad esate su mumis. Makniūnų sodžiaus bendruomenė didžiuojasi Jumis“, – kalbėjo D. Baranauskienė.
Pasak pirmininkės, E. ir T. Kužulių šeima – tai žmonės, savo nuoširdumu ir draugiškumu buriantys aplink save visus kaimynus, mokantys šimtus senovinių, partizanų dainų ir jomis mielai dalinasi su ansambliu „Apsingė“.
„Stebėdamas šios šeimos tarpusavio santykius iš karto randu atsakymą, kur yra Tado ir Eleonoros ilgaamžiškumo, neišsenkančios energijos ir stiprios sveikatos priežastis –  tai šilta artimųjų aplinka ir per 57-erius bendro gyvenimo metus išlikusi meilė, pasitikėjimas ir pagarba vienas kitam“, – nuoširdžių žodžių jubiliatui ir jo šeimai negailėjo D. Baranauskienė.
Jubiliejaus proga T. Kužuliui šeima surengė išskirtinę šventę, kurioje dalyvavo keturių kartų artimieji, taip pat Makniūnų sodžiaus bendruomenės nariai.

Makniūnų sodžiaus bendruomenės informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: