Dainavos žodis

Penkioms savaitėms uždaromas SEB Alytaus skyrius

Laikinai neveiks SEB bankas.

Alius Mikelionis

Alytaus miesto gyventojai, kurie turi sąskaitą SEB banke, antradienį gavo SMS pranešimus, kad laikinai skyrius uždaromas. Dėl remonto darbų (Pulko g. 4, Alytus) bankas nedirbs penkias savaites nuo rugsėjo 13 iki spalio 21 dienos, taip pat neveiks ir skyriaus bankomatai. Apie tai skelbia ir iškaba ant banko įėjimo durų.

Išplatintame pranešime teigiama, kad po remonto toliau bus teikiamos išsamios finansinės konsultacijos taupymo, būsto paskolos, kaupimo pensijai, verslo finansavimo ir kitais gyventojams ir įmonėms aktualiais finansiniais klausimais, o grynųjų pinigų operacijos atliekamos tik savitarnos zonoje.

Artimiausios vietos Alytuje, kur rugsėjo 13–spalio 21 d. SEB banko klientai galės pasiimti grynųjų pinigų, bus „Luminor“ banko bankomatai (tokiomis pat sąlygomis), prekybos centrų „Iki“, „Maxima“, ir „Rimi“ kasos, jei bus įsigyjama prekių ne mažiau kaip už 5 eurus.

Įmokėti grynuosius pinigus galima Alytuje, Ūdrijos g. 1, prekybos centre „Rimi“ esančiame bankomate ir kituose SEB bankomatuose.

Esant poreikiui, bankininkai ragina kreiptis į artimiausią SEB banko skyrių, esantį Kaune.

Paskolų refinansavimas, greitieji kreditai internetu paskolos-internetu.eu

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: