Dainavos žodis

Alytiškis L. Bernatavičius ir dainininkė S. Nainė – projekto „Šok su žvaigžde“ lyderiai

Goda Čiginskaitė

Ilgai lauktas televizijos projektas „Šok su žvaigžde“, kuriamas pagal originalų BBC formatą, jau du savaitgalius transliuojamas LRT eteryje. Dvylika porų žiūrovams pristato savo pasirodymus. Tarp jų – ir žinomas alytiškis šokių treneris Ligitas Bernatavičius bei dainininkė Simona Nainė. Pirmojo pasirodymo metu jie pakerėjo vertinimo komisiją ir pelnė aukščiausius balus, antrojo pasirodymo metu liko antri.
Šokių treneris L. Bernatavičius ir dainininkė S. Nainė jau nuo liepos Alytuje kone kasdien lieja prakaitą ant parketo. Jiedu – ilgai laukto televizijos projekto „Šok su žvaigžde“, kuriamo pagal originalų BBC formatą ir startavusio prieš dvi savaites, dalyviai. Projekte ant parketo – dvylika porų, tačiau alytiškis šokio treneris ir dainininkė jau per pirmąjį pasirodymą tapo vertinimo komisijos favoritais.
„Simona nešokusi nei vaikystėje, nei paauglystėje. Dabar jos pirmas kartas. Įdedame labai daug pastangų, alinančių treniruočių. Ji nori išdirbti kiekvieną žingsnelį. Pirmasis blynas nebuvo prisvilęs ir tuo labai džiaugiamės. Per didelį triūsą tikimės pasiekti aukštų rezultatų. Smagu, kad komisija įvertino techninius dalykus, kuriuos gludiname čia, salėje. Vasarą mes susitikome liepos pradžioje. Šokdavome beveik kiekvieną dieną po 5–6 valandas. Dabar, kai sezonas prasidėjo, šokame šiek tiek mažiau, tačiau beveik kasdien. Laiko investuojame labai daug. Ačiū Dievui, rezultatas matyti“, – kalbėjo šokių treneris L. Bernatavičius.
Dainininkė, verslininkė S. Nainė neslėpė, kad buvę akimirkų, kai norėjosi viską mesti, nes treniruotės gana alinančios. „Labai džiaugiuosi, kad mus įvertino. Nematome kol kas žiūrovų balsų. Esu laiminga, kad komisija pamatė mūsų darbą. Reikėjo iškalti visą techniką, turėjau nuostabų mokytoją, kuris mane taip paruošė. Didelis fizinis krūvis. Aukštasis pilotažas. Būna, kad kartais nusvyra rankos. Aš niekada nesu šokusi, tad man reikia visko mokytis“, – pasakojo moteris.
Simona teigia, jog dėl dažno lankymosi Alytuje jaučiasi kone vietinė. „Aš jau sakau, kad Alytuje esu tarsi vietinė. Turiu ir mėgstamą viešbutuką, kavinę“, – sakė pašnekovė.
Sunku patikėti, kad S. Nainė niekada nėra šokusi, o dabar ant šokių parketo jaučiasi it žuvis vandenyje. Žiūrovus jiedu su Ligitu planuoja pavergti nuoširdumu, paprastumu bei profesionaliu šokio ritmu. „Mes niekuo nepavergsim – tik nuoširdumu. Aš tikiu, kad žmonės net per televizorių mato, kad mums šokti yra malonumas, mūsų energija trykšta, kad tai nėra kovojimas tik dėl pirmos vietos. Mes darome kiekvieną pasirodymą nuoširdžiai. Mėgaujamės tomis dviem minutėmis tiesioginiame eteryje. Laiko reikia įdėti labai daug. Daugiausiai esu šokusi per dieną 11 valandų. Tada nešnekėjau su niekuo. Tai intensyvus krūvis. Dabar mažiau jau repetuojam“, – kalbėjo S. Nainė.
Jau netrukus savo vertinimus galės išsakyti ir pasirodymą stebintys žiūrovai balsuodami. Anot L. Bernatavičiaus, kiekvienas balsas – labai svarbus. „Natūralu, kad jaudulys yra. Jeigu jo nebūtų, būtų blogai. Prieš pat išeinant į sceną būna pats jaudulio pikas. Labai svarbu, kad žiūrovai mus palaikytų. Kol kas nebuvo balsavimo. Kiekvienas balsas mums yra labai svarbus“, – sakė L. Bernatavičius.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: