Dainavos žodis

Nutraukiama sutartis su šaligatvius valančia įmone

Kompanijai iš Vilniaus, kuri prižiūrėjo Dainavos mikrorajono šaligatvius, teks atsisveikinti su Alytumi

Su Dainavos mikrorajono šaligatvius turėjusia valyti įmone sutartis bus nutraukta.

Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis, apie daugelį mieste vykstančių reikalų pranešantis savo feisbuko paskyroje, suintrigavo paskutine naujiena – esą kelininkai visiškai nepasiruošę žiemai, mat turi tik mažytį kauburėlį smėlio ir druskos mišinio, o žadėta parodyti technika iki šiol tariamoje techninėje apžiūroje. Meras akcentavo, kad sutartis su bendrove bus nedelsiant nutraukta.
Vis tik pasidomėjus situacija paaiškėjo, kad kelius valančios bendrovės „Raguvilė“ sandėliuose – šimtai tonų druskos ir smėlio, technika garažuose. Meras savo socialiniame tinkle kalbėjo apie šaligatvius valančią bendrovę iš Vilniaus.
„Šaltuoju metų laiku Alytų tvarko 4 įmonės, turime sutartis. Prieš dvi savaites aplankėme visas įmones ir vienos sandėlyje neradome nei druskos, smėlio mišinio, nei technikos. Paaiškino, kad mišiniai bus atvežti po savaitės, technika – apžiūroje. Tačiau patikrinome – melas. Įsipareigojimai nevykdomi. Tikrai nenorime, kad mus žiema užkluptų netikėtai, todėl teisininkai jau dirba, su įmone nedelsiant nutrauksime sutartį ir skelbsime kitą konkursą“, – sakė meras.

Kelius valančios bendrovės „Raguvilė“ sandėliuose – šimtai tonų druskos ir smėlio mišinio.

Paklaustas, kodėl rašydamas įžvalgas minėjo ir kelininkus, meras teigė, kad mintyse turėjo Dainavos mikrorajoną valančią bendrovę iš Vilniaus.
„Tikrai neturėjau galvoje „Raguvilės“, kuri valo mūsų kelius. Tai puikiai dirbanti įmonė, aplankėme ir ją, viskas ten gerai. Aš rašiau apie Vilniaus kompaniją, kuri valo Dainavos mikrorajono šaligatvius. Jie nuvylė, nesilaikė žodžio ir įsipareigojimų. Nenoriu, kad prasidėjus slidumoms tame mikrorajone pasipiltų traumos“, – sakė miesto meras.
Alytuje 100 hektarų kelių ir 36 hektarų šaligatvių plotą valančios bendrovės „Raguvilė“ vadovas Virginijus Brazauskas teigė gavęs šoką, kai sužinojo, kad miesto vadovas socialiniuose tinkluose piktinosi kelininkais. Pašnekovas patikino, kad sandėliuose Alytaus kelių valymui – šimtai tonų druskos ir smėlio mišinio.
„Nustebom. Iš draugų, pažįstamų ėmiau gauti pranešimus, kas gi dedasi „Raguvilės“ Alytaus padalinyje. Nutarėme gražiai sureaguoti ir visuomenę informuoti, kad paskelbta tikrovės neatitinkanti informacija. Kalbama apie kitą kompaniją, kuri valo šaligatvius. Mes žiemai pasiruošę, ji mūsų neužklups netikėtai. Šiandien sandėlyje 650 tonų druskos, 48 tonos druskos tirpalo, 120 tonų mišinio. Ir dar netrukus turėsime papildomai 300 tonų rezervą“, – kalbėjo V. Brazauskas.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: