Dainavos žodis

Frakcija „Alytaus piliečiai“ pasitraukė iš valdančiosios koalicijos

Goda Čiginskaitė

Valdančiojoje daugumoje dirbusi frakcija „Alytaus piliečiai“ išplatino pranešimą spaudai, kuriame alytiškius informavo, jog traukiasi iš valdančiųjų gretų. Frakcijos pirmininkas Vytautas Jastremskas tikina su kolegomis svarstantis galimybę pasiskelbti opozicija.
V. Jastremskas sakė, kad valdančiąją koaliciją palieka dėl daugelio priežasčių, tarp jų – planų keisti dabartinę „Alytaus šilumos tinklų“ valdybą, galimai svarstomos taikos sutarties su buvusiu šilumos tiekėju ir ketinamo skelbti konkurso dėl savivaldybės tarybos posėdžių transliavimo per televiziją.
„Pribrendo reikalas. Savo poziciją išreiškėme nebalsuodami už 2020 metų biudžetą. Mes visada palaikysime miestui naudingus sprendimus. Tačiau svarstome galimybę trauktis į opoziciją“, – sakė V. Jastremskas.
Alytaus meras dėl „nubyrėjusios“ valdančiosios daugumos per daug nesijaudina. „Aš manau, kad pagrindiniams miestui reikalingiems sprendimams balsų bus daugiau negu reikia“, – sakė N. Cesiulis.
Pasitraukus „Alytaus piliečiams, valdančiojoje daugumoje yra 14 narių. Šaltinių duomenimis, prie valdančiųjų gali prisijungti frakcija „Už Alytų“, kuri turi 5 mandatus Alytaus miesto taryboje.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: