Dainavos žodis

Dėl koronaviruso grėsmės „Raguvilė“ dezinfekuoja viešąsias erdves

Dėl koronaviruso grėsmės dezinfekuotos viešosios erdvės – parkai, pėsčiųjų takai. Tą neatlygintinai, kaip dovaną alytiškiams, padarė miesto gatves prižiūrinti įmonė „Raguvilė“.
Praėjusios savaitės penktadienį „Raguvilės“ vyrai, pagal iš anksto su Alytaus miesto savivaldybe suderintą ir aptartą planą, vykdė Jaunimo parko pagrindinių takų bei viso pėsčiųjų tako dezinfekavimą. Prieš imdamiesi veiksmų, miesto gatves prižiūrinčios bendrovės „Raguvilė“ vadovai konsultavosi su miesto savivaldybės, visuomenės sveikatos specialistais, analizavo, kur fiksuojama didžiausia pėsčiųjų koncentracija.
„Tirpalas yra kaip ir visi dezinfekciniai tirpalai, kurie skirti dezinfekcijai medicinos srityje. Tai chloro pagrindo preparatas. Yra sertifikuotas Lietuvoje. Kaip ir laiptines, gydymo įstaigas dezinfekuoja – taip būtina ir parkus, pėsčiųjų takus“, – kalbėjo UAB „Raguvilė“ Alytaus filialo vadovas Raimondas Kazlauskas.
Sprendimą dezinfekuoti miesto viešąsias erdves priėmė bendrovės „Raguvilė“ vadovas, norėdamas prisidėti prie alytiškių saugumo kaip socialiai atsakinga įmonė.
„Norėjome ir mes prisidėti prie alytiškių gerovės. Išnaudojome per 5 kub. metrus dezinfekcinio skysčio. Išlikime visi sveiki, tikimės, kad dezinfekuotos dažnai naudojamos viešosios erdvės mieste bus naudingas, geras darbas“, – sakė UAB „Raguvilė“ direktorius Virginijus Brazauskas.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: