Dainavos žodis

Šalia Balbieriškio — didelis gaisras

Sudegė ūkiniai pastatai, automobiliai.

Alius Mikelionis,
Darius Babijonas

Antradienį kilo gaisras Panartiškių kaime, kuris yra šalia Balbieriškio, kitoje Nemuno pusėje. Kad dega sodyba, ugniagesiams pranešta apie 15 valandą. Gaisras greitai ėmė plisti, vėjo gūsiai tik spartino ugnies plitimą. Atvykus ugniagesiams atvira liepsna degė miško paklotė, keturi sublokuoti ūkio paskirties pastatai, garažas. Gaisro metu visiškai sudegė pastatas ir viduje buvę 2 lengvieji automobiliai: „Honda CRV“ ir VAZ 2101, traktorius T-16, traktorius-žoliapjovė „Ariens Apex 52“, 2 lengvojo automobilio priekabos. Taip pat supleškėjo malkos, sandėliuotos statybinės medžiagos, namų apyvokos daiktai.
Ugniagesiams pavyko išsaugoti gyvenamąjį namą. Laimei, vėjo kryptis buvo nuo gyvenamojo namo. Ugnis pasiekė panemunę, kur išdegė 2–3 hektarai paklotės. Atskirus gaisro židinius gesino miškų urėdijos darbuotojai. Gaisro gesinimą apsunkino vėjo gūsiai.
Vietos gyventojai teigia, kad tai ne pirmas gaisras šioje sodyboje. Anksčiau degė ir sandėliukas, ir pirtis. Gaisro kilimo priežastys paaiškės atlikus tyrimą.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: