Dainavos žodis

Iš frakcijos „Už Alytų“ pasitraukė G. Daukšys ir L. Radzevičiūtė

L. Radzevičiūtė ir G. Daukšys traukiasi iš frakcijos. (AlytusPlius.lt nuotr.)

Goda Čiginskaitė

Praėjusią savaitę vykusio tarybos posėdžio pradžioje viešus pareiškimus pateikė tarybos nariai Laura Radzevičiūtė ir Gediminas Daukšys. Jie paviešino besitraukiantys iš frakcijos „Už Alytų“.
Frakcijos „Už Alytų“ narys Gediminas Daukšys pareiškė besitraukiantis iš minėtos frakcijos, mat praėjus vieneriems naujos kadencijos darbo metams nutarė į miestą pažvelgti plačiau. G. Daukšys 2003–2004 metais buvo mero pavaduotoju, tačiau pasitraukė, yra buvęs Liberalų sąjūdžio, taip pat Liberalų ir centro sąjungos, Lietuvos jaunimo forumo sąjungos atstovu. Save realizavo su asociacija „Už Alytų“, kur kaip kandidatas į merus netgi pateko į antrąjį rinkimų turą.
Kad traukiasi iš frakcijos „Už Alytų“, pranešė ir tarybos narė L. Radzevičiūtė. Ji buvusi Liberalų sąjūdžio ir buvusi Liberalų ir centro sąjungos narė. Frakcijos seniūnas Tomas Pačėsas teigė, jog apie tarybos narių apsisprendimą žinojo.
„Jie mane apie tai informavo. Nebuvo jokio pykčio. Jie galės save realizuoti dirbdami su kitais kolegomis ar vieni. Linkiu jiems sėkmės. Kartais didesnėje frakcijoje sunkiau derinti pozicijas. L. Radzevičiūtė turi ypatingą charakterį, nori siekti savo tikslų, todėl ir pasitraukė“, – komentavo T. Pačėsas.
Frakcijoje „Už Alytų“ dabar trys nariai – Tomas Pačėsas, Danutė Remeikienė ir Voldemaras Chomičius. Frakcijos pirmininkas teigia, jog darbas šios kadencijos taryboje itin chaotiškas, tad kartu su kolegomis sieks palaikyti racionalius sprendimus.
„Esame trise, stipri, darni frakcija. Dirbsime, palaikysime tuos sprendimus, kurie naudingi ir reikalingi Alytaus miestui“, – sakė frakcijos seniūnas.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: