Dainavos žodis

Į Karantino kiną norinčių daug – atvyko ne visi

Alius Mikelionis

Karantino metu neliko renginių, tačiau sąlygoms sušvelnėjus atsirado galimybė papramogauti. Penktadienio vakarą Alytaus Dainų slėnyje vyko autokino seansas. Renginių pasiilgę miestiečiai per valandą išgraibstė visas devyniasdešimt rezervacijų, skirtų automobiliams. Renginys vyko laikantis visų būtinų saugos priemonių. Į aikštę buvo įleidžiami tik tie, kurie turėjo išankstinę rezervaciją. Patikra buvo vykdoma maždaug kilometras iki slėnio. Organizatoriai pasirūpino, kad nebūtų grūsties, leisdami po kelias transporto priemones, stovėjimo vietos paskirstytos, kad visi atvykusieji galėtų matyti ekraną. Filmą buvo galima žiūrėti tik būnant transporto priemonėse, pėstieji nebuvo įleidžiami.
Stebėti filmus nemokamai bus galima kiekvieną gegužės mėnesio penktadienį. Pirmasis seansas sulaukė didelio susidomėjimo, tačiau iš devyniasdešimties užsiregistravusių atvyko 62 automobiliai, nors norinčių buvo daug. Tie, kurie buvo užsiregistravę į pirmąjį (gegužės 8 d.) kino seansą ir neinformavo apie registracijos atšaukimą, taip nesuteikdami galimybės kitiems norėjusiems dalyvauti kine, į šio penktadienio, t. y. gegužės 15 d., kino seansą nebuvo registruojami.
„Šiais metais įvykdėme 10 kino seansų, privažiuojant automobiliais, įvairiuose miestuose. Į Alytų atvyksime dar 3 kartus, kur parodysime kartu su Alytaus savivaldybe sutartus kino filmus“, – sakė Audrius Laurutis, filmus rodančios įmonės „IneractmediaLT“ („Kino zona“) direktorius.
Iki trečiadienio vyko balsavimas ir alytiškiai galėjo pasirinkti vieną iš penkių juostų. Registracija paskelbta ketvirtadienį. Kino seansas vyks penktadienį 22 valandą Alytaus Dainų slėnyje.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: