Dainavos žodis

Konteinerinį tualetą supleškinęs vyras – jau policijos areštinėje

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį suniokojęs svetimą turtą, tai yra sudeginęs miesto biotualetą ir nuomojamą konteinerinį tualetą Jaunimo parke, vyriškis – jau policijos areštinėje. Nors policija neatskleidžia, kaip taip greitai pavyko sučiupti nusikaltėlį, tačiau 47-erių vyriškis išaiškintas žaibišku greičiu.
Iš savivaldybės įmonei „Alytaus infrastruktūra“ priklausiusio biotualeto neliko nieko, šis supleškėjo visiškai, o konteinerinis nuomojamas tualetas taip pat apdegė stipriai, neremontuojamas. Naktį iš sekmadienio į pirmadienį čia pasidarbavo vandalas. Paaiškėjo, jog tai 47-erių vyriškis, neteistas, neturintis nuolatinės gyvenamosios vietos.
„Policijos pareigūnai apie įvykį pirmiausiai sužinojo iš socialinių tinklų ir nedelsdami ėmė aiškintis aplinkybes. Vėliau gavome pareiškimą iš įmonės, kuriai priklauso konteinerinis tualetas, taip pat ir iš savivaldybės, mat sudegintas jų biotualetas. Jau sulaikytas ir apklausiamas 47-erių vyriškis. Kokie jo motyvai, kol kas nežinia“, – kalbėjo Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė.
Ar sėkmingą vandalo suėmimo operaciją lėmė tai, kad savivaldybė pateikė vaizdo kameros duomenis, ar kitos aplinkybės – policijos pareigūnai neatskleidžia.
„Galiu pasakyti tik tiek, kad dėl kruopštaus pareigūnų darbo itin operatyviai išaiškinamas ne vienas nusikaltimas. Analizuodami tiek vaizdo medžiagą, tiek kitus informacijos šaltinius pareigūnai profesionaliai atlieka savo darbą“, – kalbėjo policijos atstovė K. Janulevičienė.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: