Dainavos žodis

Jaunieji stovyklautojai Ūdrijoje – ir oro balione, ir ant arkliuko

Vienas didžiausių įspūdžių vaikams — paskraidymas oro balionu.

Dėl moksleivių stygiaus šiais metais Ūdrijoje netekome mokyklos, kurioje vykdavo vasaros stovyklos. Tačiau gerų žmonių dėka dar penkias dienas mokiniai atostogavo tęstinėse Alytaus rajono Vietos veiklos grupės projekto veiklose.
Antri metai šį projektą vykdo Gabrielė Vaitkevičiūtė ir Danguolė Peckutė kartu su aktyviausia mama Donata Vaitkevičiene. Aktyvioji mama išaugino 6 dukras ir 6 sūnus, sulaukė dešimties anūkų, todėl nepamiršta ir kaimo vaikų.
Viena iš įspūdingiausių pramogų stovyklaujantiems vaikams – skraidinimas oro balionu. Balionas kilo sulig bažnyčios bokštais, o gal kiek ir aukščiau. Šią pramogą Ūdrijos vaikams dovanojo iš šių kraštų kilęs verslininkas, mecenatas Robertas Seilius.
VšĮ „Laisva diena“ vadovė Rugilė Pavilonytė vaikams dovanojo pasijodinėjimą arkliuku Kolibriu. Net ir kaimo vaikams tai buvo labai maloni pramoga, mat jau retas gali paglostyti arklį.
O kiek surengta estafečių, varžybų ir kitų linksmybių! Vaikai maitinosi tris kartus per dieną ir taip nuo 10 val. ryto iki 18.30 val. vakaro.
Vaikai buvo laimingi ir, manau, ilgai prisimins nuotykius ir potyrius.
Visi vaikai ir tėveliai labai dėkingi vadovėms ir aktyviausiai mamai D. Vaitkevičienei, linki geros sveikatos ir neblėstančios energijos.

Arkliukas Kolibris buvo geras vaikų draugas.

Kristina Verksnienė,
Ūdrijos seniūnaitė

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: