Dainavos žodis

Kas turi būti kiekvieno vyro vonioje?

Dažnai juokaujama apie tai, kad kai pora gyvena kartu, vyrui vonioje priklauso gal 1% procentas erdvės. Visa kita užima moters atsineštos ir turimos priemonės. Juokas juokais, bet asmeninės priežiūros prasme moterys turi tikrai daugiau ką veikti ir daugiau priemonių. Juokinga tai, kad abi lytys dažniausiai mėto akmenis viena kitai į daržą – atseit vyrai per mažai dėmesio skiria savo išvaizdai, o moterys tik tuo ir rūpinasi. Kadangi konfliktinėje situacijoje tiesa visada yra kažkur per vidurį, pasistenkime ją surasti ir pasižiūrėkime, kokių gi priemonių turėtų turėti vyras, kad galėtų maksimaliai gerai atrodyti ir maksimaliai gerai jaustis? O taip pat pažiūrėkime, kaip vonios kambarį įsirengti ir viską išsidėlioti taip, kad ruoštis būtų patogu.

Didelės talpos, bet mažai vienetų

Šampūnas, dušo želė, dezodorantas, kvepalai, skutimosi putos ir, kaip ir viskas, tiesa? Na, pagal poreikį dar gali atsirasti plaukų arba odos priežiūros priemonių, bet tai tikriausiai yra viskas. Skirtingai nei moterims, vyrams dažniausiai neprisireikia įvairiausių plaukų kondicionierių, makiažo valymo priemonių ir kitų panašių dalykėlių. Dėl to galima labai sutaupyti vietą. Pirkite dideles (iki 1l) priemonių talpas, kad užimtumėte kuo mažiau vietos ant paviršiaus. Juk geros priemonės neverta keisti nauja, todėl apsimoka, kad jos tarnautų kuo ilgiau.

Burnos higiena

Vyrui (ir šiaip bet kuriam žmogui) būtinų burnos higienos priemonių sąrašą sudaro: dantų šepetukas ir dantų pasta bei dantų siūlas. Papildomai galima apsirūpinti skalavimo skysčiu ir dantų krapštukais arba kitomis priemonėmis. Tiesa, geriausia, kad jas rekomenduotų dantistai, odontologai ar specialistai, o nesirinktumėte tik pagal reklamą. Burnos higienos priemonėms užtenka vienos mažos lentynėlės ir puodelio, laikomo ant kriauklės.

Kur viską pasidėti?

Kada turite visas būtiniausias priemones, reikia jas tinkamai išsidėlioti. Nors ir labai patogu, nerekomenduojame statyti šampūno ar dušo želė buteliukų ant vonios krašto. Kodėl? Ogi todėl, kad nuo jų lieka muiluotos nuospaudos, kurios negražiai atrodo ant balto paviršiaus bei priskrenta ir yra sunkiai nuvalomos. Taip pat rekomenduotume vonioje laikyti ir įvairias klozeto bei pačios vonios valymo priemones. Tam reikalinga pakankamo dydžio spintelė. Vonios spintelių bei kitų baldų galite įsigyti Varle internetinėje parduotuvėje, kur bene geriausios kainos.

Plaukų priežiūra

Kaip sako moterys – plaukai yra vienas gražiausių vyro bruožų. Tiesa, kai kurioms moterims patinka pliki vyrai arba trumpais plaukais, tačiau gražia ir prižiūrėta šukuosena tikrai niekada neatbaidysite moters, o kaip tik ją sužavėsite. Tas pats galioja ir barzdai ir ūsams. Savo plaukus reikia prižiūrėti, kad paliktumėte kitiems gerą įspūdį bei patys geriau jaustumėtės dėl savęs. Plaukams prižiūrėti reikia tinkamo šampūno. Tinkamas yra tas, kuris nesausina plaukų, nedirgina galvos odos ir neiššaukia pleiskanų. Pliusas – jei skaniai kvepia. Jeigu puoselėjate barzdą ar ūsus, reikėtų pasirūpinti specialiais kremais ar šampūnais būtent veido plaukams.

Galiausiai reikėtų ir barzdaskutės. Ji yra greitesnis būdas skustis nei peiliukai, o taip pat ir gerokai saugesnis. Barzdaskutę galite įsigyti šiame puslapyje.

Valymas bei tvarka

Galiausiai reikėtų pasirūpinti ir tvarka vonioje. Stenkitės užimti kuo mažiau lentynų bei horizontalių paviršių. Vonioje nelaikykite nieko ant grindų (apart vonios kilimėlio, išimtis gali galioti ir šepečiui), nes tikrai užkliūsite bei sušlapinsite tuos daiktus. Visada nusausinkite drėgnus paviršius, surinkite plaukus arba šiukšles. Tai – praktiški patarimai, iš kurių išsirutulioję įgūdžiai labai naudingi ateityje.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: