Dainavos žodis

Zizėnų kaimo ūkininkai Laima ir Almantas Kyguoliai negaili laiko dainai

Sutuoktiniai Kyguoliai džiaugiasi, kad muzikos ir šeimos dorovės pagrindus pavyko perduoti ir savo vaikams.

Danielius Jakubavičius

Laima ir Almantas Kyguoliai, šauniai ūkininkaujantys Zizėnų kaime, Miroslavo seniūnijoje, Alytaus rajone, jau ne vienerius metus skambia daina džiugina ne vien savo bendruomenės žmones, bet kviečiami vyksta koncertuoti ir į kituose rajonuose rengiamas šventes.
Almantas, nuo jaunystės pradėjęs groti akordeonu vestuvėse, puikiai supranta, kokių dainų ir emocijų žiūrovui reikia. Visada gali ištraukti tokį kūrinį, apie kurį niekas nėra girdėjęs. Ir žiūrovas niekur nesidės, klausys ištempęs ausis ir lauks kito atlikimo. Ir kaip bene kiekvienas muzikantas, jis yra ir pats sukūręs ar patobulinęs ne vieną dainą.
Laima, paklausta, kaip ji sugeba surasti tam laiko, kai toks ūkis ir slegia daugybė kitų moteriškų darbų, moteris atsako, kad svarbiausia tam reikia noro, begalinio noro. Ir tada viskas įmanoma. O su turininga visuomeniška veikla ir gyvenimas tampa kur kas gražesnis, kasdienybės rutinoje nebelieka laiko blogoms mintims.
Sutuoktiniai Kyguoliai džiaugiasi, kad muzikos ir šeimos dorovės pagrindus pavyko perduoti ir savo vaikams. Ko daugiau ir benorėti. Tik gyventi ir džiaugtis.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: