Dainavos žodis

Simno teatro studijos „Runa“ 28-oji spektaklio premjera „Rojaus paukščiai“: šauniai ir prasmingai

Janina Žeimienė ir Arūnas Narauskas.

Dar vienas sapnas susapnuotas. Taip galime pasakyti apie praėjusį penktadienį Simno kultūros namuose Simno teatro studijos „Runa“ režisieriaus Arūno Narausko ir jo puikių aktorių visiems pristatytą 28-ąją spektaklio „Rojaus paukščiai“ premjerą. Nuo rugsėjo pirmosios rengtas spektaklis kuo puikiausiai ir vėl pavyko. Bet kitaip ir būti negalėjo, kai tam visas jėgas atidavė ilgametis Simno specialiosios mokyklos teatro mokytojas A. Narauskas kartu su savo nenuilstančiais pagalbininkais.

Įdomu tai, kad rudenį pasirinktas spektaklis su geltona ir juoda spalvomis buvo tarsi šiandienos Ukrainos įvykių pranašas. Iš pirmo žvilgsnio ši premjera su danguje skraidančiais gerais ir blogais paukščiais atrodė tarytum specialiai tam prieš mėnesį pradėta kurti, tačiau režisieriui visa tai pavyko spontaniškai, atsižvelgiant į turimų aktorių skaičių bei įsivaizduojamą scenos dekoraciją.
Pažiūrėti visos šios magijos susirinko daugybė Arūno draugų ir gerbėjų. Tradiciškai atvyko teatro mohikanai Larisa Kalpokaitė su Jonu Braškiu bei visa aktyvi Simno bendruomenė. Ir patikėkite, tiek vaidinimas neužtruko, kiek po jo visų gausūs sveikinimai ir linkėjimai, kad mokykla su šiuo teatru ilgai gyvuotų ir išskirtinai visus džiugintų savo sugebėjimais.

Pažiūrėti visos šios magijos susirinko daugybė Arūno draugų ir gerbėjų.

Už visokeriopą pagalbą teatro studija „Runa“ dėkoja rėmėjams, advokatui Ramūnui Mikulskui, mokyklos direktorei Janinai Žeimienei, gydytojai, savivaldybės tarybos narei Jūratei Overaitytei, siuvėjai ir stilistei Kristinai Urmanavičienei, makiažo meistrei Aldonai Mikulskienei, garso operatoriams Juozui Kavaliauskui ir Robertui Vilkauskui, šviesų specialistui Nojui Krupavičiui ir daugeliui kitų.
Lauksime kitų premjerų!

Danielius Jakubavičius

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: