Dainavos žodis

„TikoTiks“ centre – aukcionas, apdovanojimai ir parama Ukrainai

Balandžio 22-osios popietę Alytaus regiono atliekų tvarkymo „TikoTiks“ centre vyko Žemės dienai skirtas renginys, kuriame buvo apdovanoti konkurso nugalėtojai, atnaujinę ir kūrybiškai pritaikę senus, naudotus daiktus.
Konkurse dalyvavo kelios dešimtys dalyvių iš Alytaus miesto, Alytaus rajono, Druskininkų, Lazdijų rajono, Prienų rajono ir Varėnos rajono savivaldybių. Nugalėtojus keliose kategorijose: „Atnaujinti namų apyvokos daiktai“, „Atnaujinti drabužiai ir tekstilės gaminiai“, „Nauji, iš senų daiktų sukurti daiktai“ rinko vertinimo komisija.
Savo favoritą galėjo rinkti ir socialinio tinklo Facebook vartotojai, spausdami „patinka“. Daugiausia palaikymo sulaukė aštuonmetė Miglė Gutauskaitė, Alytaus Vidzgirio progimnazijos moksleivė.
Renginio metu vyko ir aukcionas, kurio tikslas – surinkti lėšų karo pabėgėlėms iš Ukrainos – Alinai Kirilenko ir šešių vaikų mamai Olhai Tkachuk.
Nedalyvavę renginyje, tačiau norintys prisidėti prie paramos, galite pervesti pinigų į šią sąskaitą iki balandžio 30 d.:
LT907300010171811141
Kodas: 305500553
Alytaus autizmo asociacija „Lietaus vaikai“

Alytaus rajono savivaldybės parengta informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: