Dainavos žodis

Policijos priemonė: „prasipūsti“ teko daugiau nei dviem tūkstančiams vairuotojų

Alius Mikelionis
Gegužės 6 dieną prieš darbo pabaigą Alytaus policija surengė didelę blaivumo patikros priemonę. Buvo blokuota Simno–Seirijų žiedinės sankryža. Stabdytos  beveik visos mašinos. Per keletą valandų „prasipūsti“ teko daugiau nei dviem tūkstančiams vairuotojų.
„Galima pasidžiaugti, kad įkliuvo vos du neblaivūs vairuotojai. Jiems nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Buvo vairuotojų, kuriems nustatytas leistinas girtumas (iki 0,40 prom.). Akcijos laikas ir vieta pasirinkta neatsitiktinai. Simno–Seirijų žiedinė kelių arterija itin apkrauta. Pareigūnai tikrino visus tris su žiedine sankryža besijungiančius kelius. Buvo pasitelktos ir įprastos pareigūnų transporto priemonės, ir nežymėtos, dirbo policijos motociklai“, – sakė Alytaus apskrities VPK atstovė Kristina Janulevičienė.
Policija informuoja, kad priemonėje dalyvavo ne tik gausios policijos pajėgos, bet pirmą kartą prisijungė ir Alytaus miesto savivaldybės atstovai. Policija neslepia, kad eismo saugumu susirūpinta po miestą sukrėtusios avarijos, kai lenktynių Naujojoje gatvėje metu BMW markės automobilis atsitrenkė į taksi „Mercedes“, jo vairuotojas neišgyveno. Dėl eismo saugumo įvyko policijos ir Alytaus miesto vadovų susitikimas.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: