Dainavos žodis

Alytaus rajone – didžiausias Helovyno tematikos vakarėlis „SHOCKIAI“

Jau šį penktadienį, spalio 28d. 21 val. Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro Daugų skyriuje (Ežero g.30) vyks diskoteka, kurios tema – Amerikoje išgarsėjusi šventė – Helovynas. 

Daugelį metų Dauguose vyksta jaunimui skirtos diskotekos, jos pritraukia vietos  jaunimą,  smagiai praleisti laiką atvyksta jaunimas ir iš kitų miestų ar miestelių. COVID-19 pandemija  tai buvo pristabdžiusi, šokiai nevyko,  jaunimas neturėjo kur atsipalaiduoti, pabūti su draugais. Džiugu, kad pandemijai po truputį atsitraukiant vakarėliai vėl gali sugrįžti į mūsų gyvenimą.

Vienas iš diskotekos organizatorių, grafikos dizaino srityje dirbantis Povilas Senkonis sako, kad tokio pobūdžio renginių jaunimui labai reikia: „Kasdienybėje jauna asmenybė patiria daug streso, tad reikia laiko sau,  reikia atsipalaiduoti – ar  šokant, ar užsiimant kita veikla. Šie šokiai išskirtiniai – skambės elektroninė muzika, pasistengsime sukurti ir atitinkamą aplinką, kad dar labiau visi įsijaustume į diskotekos temą. Smagu, kad Kultūros centro Daugų skyrius, Alytaus rajono savivaldybė pritaria mūsų idėjoms bei padeda jas įgyvendinti“.

Diskotekos kūrybinė komanda šiais metais kaip niekad gausi, organizuojant jaunimo renginį kartu dirba Aldas Strobeika, Alvita Kelmelytė, Meida Šilanskaitė, Arnas Žemaitis. Visi jie gimę ir užaugę Dauguose, nors ne visi čia nuolat gyvena, bet dažnai sugrįžta ir stengiasi ką nors prasmingo nuveikti.

Kviečiame atvykti į Daugus! 

Įėjimo kaina – 2 eurai. 

Plačiau apie renginį: https://fb.me/e/22mskMDUO.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: