Dainavos žodis

Ąžuoliniuose – linksmos dainos ir bendrystė

Kai lauke tamsu ir niūru, o žmonių namuose svarbiausi darbai nudirbti, bendruomenės organizuoja renginius, šventes, pasibuvimus ir suėjimus.  Ąžuoliniuose vienu metu vyko net dvi šventės: vakaronė – „Rudenėjančiu taku“ ir parodos „Prisilietimas“ pristatymas, kurios autoriai – kaimo gyventojai.

Susirinkusiems muzikavo ir linksmai dainavo šeimininkų vokalinis ansamblis „Mozaika“, Venciūnų liaudiškos muzikos kapela „Sodžiaus aidas“,  bei Valės ir Aidos duetas.

Mielai atsiliepę į bendruomenės kvietimą su dovanomis atvyko ir svečiai: Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotas Virgilijus Pranskevičius, o su juo kartu ir Alytaus rajono Viešosios bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas.

„Linkiu klestėti ir sėkmingai įgyvendinti naująjį bendruomenės projektą – Ąžuolinių malūno priestato rekonstravimą. Būkite ir toliau toki vieningi, nes – tai ir yra bendruomenė“, – linkėjo V. Pranskevičius.

Šventės metus bendruomenės pirmininkė Danguolė Jermalavičienė įteikė padėkas Ąžuolinių kaimo gyventojams už pagalbą bendruomenės renginiuose ir geranoriškumą padedant sutvarkyti bendruomenės namų aplinką. O geriausiems Ąžuolinių krašto skaitytojams – padėkos ir šaunios dovanos nuo Viešosios bibliotekos direktoriaus A. Vyšniausko.

Šventės pabaigą vainikavo bendrystės vakaronė, kurioje gražiausias dainas ir skambiausius melodijos garsus dovanojo virtuozas Robertas Vilkauskas.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: