Dainavos žodis

Į užtarnautą poilsį išleistas savivaldybės vyriausiasis inžinierius

Meras A. Vrubliauskas ir administracijos direktorė G. Jociunskaitė, komunalinio ūkio ir architektūros skyriaus vedėjas A. Latvys padėkojo M. Šimčikui už darbą.

Alytaus rajono savivaldybės vadovai ir darbuotojai į užtarnautą poilsį garbingai išleido Komunalinio ūkio ir architektūros skyriaus vyriausiąjį inžinierių Michailą Šimčiką.

Meras Algirdas Vrubliauskas įteikė padėkos raštą už atsakingą darbą, iniciatyvumą, nuoširdžią profesinę pagalbą ir konsultacijas kolegoms, dalyvavimą rajono renginiuose, palinkėjo sveikatos, energijos, visokeriopos sėkmės, kad kiekviena gyvenimo diena būtų kupina laimės ir džiaugsmo.

Alytaus rajono savivaldybės administracijoje M. Šimčikas dirbo beveik 7-erius metus. Jo darbas buvo susijęs su rajone vykdomomis statybomis, objektų remontu, rekonstrukcija. M. Šimčikas ruošė priešprojektinius duomenis objektų projektavimui, kontroliavo darbų eigą, atliko techninės informacijos peržiūrą, organizavo baigtų darbų priėmimą, dalyvavo komisijų darbe, nustatant pastatų bei statinių techninę būklę.

Administracijos direktorė G. Jociunskaitė padėkojo M. Šimčikui už darbus, kruopštumą atliekant užduotis.

M. Šimčikas padėkojo savivaldybės vadovams už pasitikėjimą ir suteiktą galimybę dirbti jau sulaukus pensinio amžiaus. Jis kitų metų pavasarį švęs 70-ąjį jubiliejų. „Suprantu, kad kartų kaita neišvengiama, todėl perduodu savo patirtį ir pareigas naujam darbuotojui“, – kalbėjo M. Šimčikas ir pažymėjo, kad prireikus patarimo jo kuruotais darbo klausimais galima kreiptis ir ateityje.

M. Šimčikas yra nuoširdus ir aktyvus kultūrinėje veikloje, draugiškas su bendradarbiais. Už darbą kartu, patarimus ir nuoširdų bendravimą jam padėkojo Komunalinio ūkio ir architektūros skyriaus vedėjas Algirdas Latvys, skyriaus darbuotojai, geros kloties palinkėjo kolegos iš kitų skyrių.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: