Dainavos žodis

Danielius.net krepšinio 4×4 turnyro nugalėtojai – „Žvirgždėnai“

Praėjusį sekmadienį Daugų Vlado Mirono gimnazijos sporto salėje ir vėl buvo surengtas Danielius.net pereinamosios taurės (Artūro Zienkos išdrožto medinio kamuolio) krepšinio 4×4 turnyras.

Šešių komandų tarpusavio varžybose (o jų įvyko 15) netrūko sportinio azarto ir aistrų. Kaip ir visada, nepriklausomai nuo amžiaus ir sugebėjimų, visi norėjo laimėti.

Pirmąją vietą iškovojo labiausiai patyrusių komanda „Žvirgždėnai“, antri liko praeito turnyro čempionai – komanda „Alovė“, treti – „Miroslavo vilkai“.

Prizininkai be įvairių dovanų gavo ir simniškių Kristinos Urmanavičienės ir Arūno Narausko pagamintų užkandžių. O 4–6 vietas užėmusių Punios, Miroslavo ir Daugų komandų atstovams atiteko paguodos prizai.

Kiekvieną kartą akcentuojame, kad šio tradicinio Danielius.net krepšinio 4×4 turnyro, rengiamo mano ir Jūratės Overaitytės-Jakubavičienės iniciatyva, tikslas yra padaryti sporto šventę kiekvienam iš čia dalyvaujančių, visada rodyti pagarbą vienas kitam ir, žinoma, sportuoti be traumų.

Už suteiktą nemokamą sporto bazę dėkoju Alytaus rajono savivaldybės administracijai ir asmeniškai Almantui Jakimavičiui, Daugų Vlado Mirono gimnazijos direktoriui, taip pat Alei Andriuškevičienei, padėjusiai sekretoriate.

Tik turėkite noro ir sveikatos, varžybų visada bus.

Danielius Jakubavičius

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: