Dainavos žodis

Kalėdų Senelis išbandė Alytaus krepšinio akademijos lankus

Alius Mikelionis

Per keturis šimtus auklėtinių turinti Alytaus krepšinio akademija sekmadienį surengė antrą Kalėdinę šventę akademiją lankantiems darželinukams ir jų tėvams. Treneriai iš anksto buvo parengę keletą rungčių, į kurias noriai įsitraukė  mažieji sportininkai. Kalėdinės šventės metu parodyti, ką sugeba krepšinio aikštelėje, teko ir tėvams. 

Pasak Alytaus krepšinio akademijos vadovo Povilo Tamulyno, tokios šventės suvienija bendruomenę. Šiuo metu krepšinio treniruotes lanko per 400 vaikų. Krepšinio akademija veikia piramidės principu, kai perspektyvesni vaikai patenka į akademijos komandą ir varžosi su kitų miestų komandomis.

Alytaus krepšinio akademija skirta vaikams nuo trejų iki penkiolikos metų. Nors mokslo metai jau beveik įpusėjo, tačiau iki sausio 5 dienos dar galima įrašyti vaikus į krepšinio treniruotes. Pas darželinukus atvyksta treneriai, o moksleiviai treniruojasi Alytaus švietimo įstaigų salėse.

Renginio pabaigoje mažieji Alytaus krepšinio akademijos auklėtiniai sulaukė Kalėdų Senelio, kuris visiems krepšininkams įteikė dovanėles.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: