Dainavos žodis

Dalius Sinkevičius: kelkis, Alytau!

Mieli alytiškiai, esu Dalius Sinkevičius, karininkas. Esu davęs priesaiką visą savo gyvenimą tarnauti Lietuvai. Su didele pagarba tarnavau Lietuvai kaip karininkas. Savo tarnystę Alytaus miestui tęsiu būdamas seniūnaičiu, dirbu visuomeninį darbą. Į tikro politiko darbą žiūriu kaip į tarnystę Lietuvai, Alytaus miestui. Svarbiausios politiko savybės turi būti žmogiškumas, padorumas, nuoširdumas, pagalba visiems ir kiekvienam. Šie dabartiniams ir buvusiems politikams svetimi žodžiai yra mano gyvenimo ašis ir variklis. Tarnaudamas Irake, supratau, kokia brangi yra Tėvynė ir mūsų gimtasis Alytaus miestas, ir prisiekiau padaryti viską, kad mūsų Alytus išsilaisvintų iš savanaudiškų politikų ir valdininkų pinklių.

Mūsų Alytus per 30 nepriklausomybės metų tapo išrinktųjų partijų narių šeimų įkaitu. Mes kartu turime tai pakeisti, privalome susigrąžinti mūsų miestą.

50 000 Alytaus gyventojų negali tarnauti 100-tui „išrinktųjų“, jų asmeninei ir finansinei gerovei.

Aš ir mano komanda turime viltį, kad kartu mes visi galime atsiimti savo miestą iš politikų ir jų aplinkos, tereikia tik to, kad per šiuos rinkimus balsuoti ateitų VISI alytiškiai.

Prisiekiu jūsų nenuvilti, aš ir mano komanda – padarysime viską, kad visi alytiškiai gyventų geriau, šviesiau ir gražiau, o visų alytiškių ateitis būtų geresnė.

Alytiškiai, jeigu jūs neisite balsuoti, partiniai, kaip ir kiekvienais praėjusiais rinkimais – ateis. Jie visada ateina ir tik tokiu būdu patenka į valdžią ir toliau naudojasi visų mūsų lėšomis, jas švaisto, savo naudai disponuoja visų mūsų turtu, siekdami tik asmeninės naudos sau.

Aš prisiekiu, kad jeigu man suteiksite mandatą, jeigu būsiu išrinktas meru – šios blogybės bus ne tik eliminuotos, bet bus nustatyti kaltieji ir priversti atsakyti už savo veiksmus.

Politikas ir valdininkas privalo asmeniškai atsakyti už savo savanaudiškus ir destrukcinius veiksmus bei poelgius miestui ir žmogui.

Aš esu vienas iš jūsų, mes esam kartu. Aš susiduriu su tomis pačiomis problemomis, kaip ir visi alytiškiai. Aš esu keturių vaikų tėvas, aš, kaip ir jūs, nenoriu, kad mano vaikai būtų priversti išvažiuoti iš Alytaus ar net iš Lietuvos.

Brangūs senjorai, jūs statėte mūsų Alytų, mes turime jums atsidėkoti, pasirūpinti jūsų oriu gyvenimu. Jeigu tik jūs man patikėsite savo balsus, aš, kaip karininkas, prisiekiu tuo pasirūpinti. Noriu, kad visi alytiškiai galėtų oriai gyventi Alytuje.

Aš iki kaulų smegenų esu Lietuvos ir Alytaus patriotas, krikščionis. Šios vertybės man yra pačios svarbiausios.

Alytiškiai, mes visi kartu turime atstatyti socialinį teisingumą, išnaikinti korupcinius židinius, kuriais visi esame nusivylę. Mokesčiai privalo būti socialiai teisingi.

Atliekų surinkimo mokestis turi būti mokamas nuo žmogaus pagal atliekų svorį, o ne patalpų kvadratus. Šilumos ūkio ir kitų komunalinių paslaugų teikėjų vadovų atlyginimai  Alytuje negali siekti  6000 tūkstančių eurų per mėnesį, kai tuo tarpu didelė dalis alytiškių vos „suduria galą su galu“.

Kliento pageidavimų ši reklama transliuojama nemokamai.

Užs. Nr. 001

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: