Dainavos žodis

padės nepalikti mero rinkimų likimo valiai: kviečia į kandidatų į merus debatus Alytaus miesto ir Alytaus rajono savivaldybėse

Politikos stebėsenos tinklas Žinau, ką renku kviečia nežaisti su likimu ir rimtai pradėti jiems ruoštis: dalyvauti debatuose tarp kandidatų į merus visose Lietuvos savivaldybėse.

Artėjant 2023 m. savivaldos rinkimams gyventojai rinks Alytaus miesto net iš devynių, o Alytaus rajono merą net iš penkių kandidatų! Kaip ir kaskart prieš rinkimus, visi kandidatai kalba apie nuveiktus darbus ir dalija pažadus rinkėjams, todėl išsirinkti nėra lengva.

Nešališkas politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ organizuoja kandidatų į merus debatus ir siūlo išsirinkti savo kandidatą. Alytaus rajono debatai vyks vasario 27 d. 18 val. Simno kultūros centre. Alytaus miesto kandidatų į merus debatai vyks vasario 28 d. 18 val. Alytaus miesto teatre. Tinklas veikia nešališkai, todėl debatuose dalyvauti kviečiami visi kandidatai. Savo dalyvavimą jau patvirtino beveik visi kandidatai. Debatus Alytaus rajone moderuos Aistė Čiusiurkaitė, 15 min žurnalistė. Alytaus miesto debatus moderuos Mindaugas Aušra, LRT Tyrimų skyriaus žurnalistas.

Debatuose kandidatai į merus diskutuos aktualiomis savivaldybės politikos temomis, atsakys į rinkėjų klausimus, viešai pristatys savo pažadus, kurie bus įrašyti. Debatus gyvai transliuos LRT, juos stebėti bus galima tiek „Žinau, ką renku“ socialiniuose tinkluose, tiek LRT mediatekoje.

Žinau, ką renku – tai nešališkas politikos stebėsenos tinklas, kuris vykdo priešrinkiminę stebėseną nuo 2014 metų, siekdamas, kad rinkėjai aktyviai ir sąmoningai dalyvautų rinkimuose bei sustiprėtų informuotas dialogas tarp politikų ir rinkėjų. Tuo tikslu organizuojame priešrinkiminius debatus. Taip pat turime internetinę politikos stebėsenos platformą https://www.zinaukarenku.lt/ , kurioje kviečiame rinkėjus užduoti klausimus politikams!

Daugiau informacijos apie renginius:

https://www.facebook.com/events/515531504062415

https://www.facebook.com/events/897177428372763

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: