Dainavos žodis

Atvelykio šventė Alytuje

Balandžio 16 d. 12:00, Sekmadienis

Alytaus kultūros centras

ATVELYKIO ŠVENTĖ ALYTUJE

Pirmąjį sekmadienį po Velykų kviečiame susiburti Atvelykio šventėje – vaikų Velykėlėse. Balandžio 16-ąją kviečiame drauge praleisti muzikos, vaikiško juoko, nuotaikingų žaidimų ir kitų pramogų kupiną popietę. Šventėje Jūsų lauks tradiciniai ir interaktyvūs žaidimai, margučių ridenimo varžytuvės, folkloro ansamblio „Žvangucis“ ir jaunųjų alytiškių „Vaja“, „Bel Canto“, „Sakalėlis“ ir „Šaltinėlis“ koncertinė programa, velykinių simbolių gamybos ir dekoravimo dirbtuvėlės, cirko studijos „Dzūkija“ pasirodymas ir kitos pramogos.

Būtinai į šventę pasiimkite savo gražiausią ir kiečiausią margutį. Renginyje patikrinsime, kieno jis šiemet rieda greičiausiai!

Šventiškas šurmulys susiburti į vaikų Velykėles Alytaus kultūros centre Jus kvies balandžio 16 d. 12 val.

Programoje dalyvauja:

Alytaus kultūros centro kolektyvai: folkloro ansamblis „Žvangucis“ (vadovė Jūratė Fedaravičienė), cirko studija „Dzūkija“ (vadovai Jurgita Bujanauskaitė ir Albertas Chazbijavičius);

Alytaus jaunimo centro kolektyvai: vokalinė studija „Vaja“ (mokytoja Aušra Pajedaitė-Jarmalavičienė), vokalinė studija „Bel Canto“ (mokytoja Asta Pilypaitė);

Alytaus „Sakalėlio“ pradinės mokyklos folkloro ansamblis „Sakalėlis“ (vadovė Reda Vokietaitienė);

Alytaus lopšelio-darželio „Šaltinėlis“ ansamblis „Šaltinėlis“ (vadovė Reda Vokietaitienė).

Renginys nemokamas.

* Renginyje bus fotografuojama ir (ar) filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ir (ar) vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ir (ar) vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ir (ar) žiniasklaidos priemonėse.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: