Dainavos žodis

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Astrologinė prognozė kitai savaitei, liepos 31–rugpjūčio 6 dienoms.

AVINAS

Šią savaitę galite išgirsti įvairių pasiūlymų bei komentarų iš pažįstamų žmonių. Būsite nusiteikę tartis dėl šou, sporto ar verslo projekto, studijų, darbo ir kt. Regis, labai pasikliausite draugais, kolektyvo, komandos nariais, būsite linkę daug tikėtis iš jų. Kaip tik dėl to galite nusivilti. Reikia gerai analizuoti informaciją, sutarčių sąlygas ir kt. Venkite streso, svaigalų, gilaus vandens, saugokite sveikatą. Savaitės pabaigoje būsite nusiteikę kūrybai, meilei. Gana išmintingai mąstysite bei šiltai, empatiškai bendrausite.

JAUTIS

Savaitės pradžioje tikėtini susitikimai, kurie praturtins jus intelektine arba dvasine prasme. Planai, susiję su kelione, užsieniu, studijų pasirinkimu, turėtų realizuotis. Pasisaugokite nemalonių incidentų kelyje ir darbe. Savaitės antra pusė žada aktyvius kontaktus, tačiau ne visi jus džiugins. Savaitgalį palaimos teiks kurortinė ramybė, svajonės ir menas. Jeigu galite, neprisiplanuokite nieko tokio, kas pareikalautų per daug fizinių jėgų, energijos. Patausokite save, pasilepinkite komfortu.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje veikiausiai imsitės reikalų, susijusių su finansais, draudimu, paveldėjimu, nuosavybe ar pan. Galbūt teks bendrauti su užsieniečiais ar specialistais. Galimas nesusipratimas ne dėl jūsų kaltės. Nekokia bus nuotaika savaitės viduryje, jeigu nesiseks darbai ar nepavyks išsiaiškinti santykių. Verčiau nė nesitikėkite šilumos iš kitų, jei patys liejate nepasitenkinimą. Artėjant savaitgaliui viskas keisis į gerąją pusę. Bus įdomu bendrauti, dalyvauti renginiuose. Pasisaugokite sukčių. Atsargiai prie vandens.

VĖŽYS

Šią savaitę jūsų valioje pakeisti jums svarbių santykių eigą arba apskritai užmegzti glaudesnį ryšį su dominančiu asmeniu. Galbūt vyksite į renginį, varžybas ar kt. Galite puikiai pasirodyti, sužibėti, išpopuliarėti. Spontaniškai gali užsimegzti nauji santykiai, draugystė su nepažįstamu asmeniu. Visgi kelionėse pasitaikys sunkumų ir trikdžių. Išvykdami į kelionę, pasirūpinkite pinigų, dokumentų saugumu. Savaitės pabaigoje pravartu užsiimti numatytais darbais, derinant juos su turiningu laisvalaikiu.

LIŪTAS

Ši savaitė ir dalykine, ir kūrybine prasme turėtų būti naudinga, rezultatyvi. Tačiau galite šį bei tą sugadinti, jeigu būsite kupini nerealių ambicijų ir reikalavimų kitiems. Galimi konfliktai, nemalonumai santykiuose su partneriais, konkurentais. Kai kurie jūsų poelgiai gali atnešti netikėtų pasekmių. Nepažeidinėkite įstatymų. Pirkite tik reikalingus daiktus ir verčiau nemokėkite iš anksto, dar negavę prekės. Savaitgalį norėsis kur nors toliau ištrūkti. Tikėtini ypatingi įspūdžiai iš kelionės ar turiningo laiko praleidimo.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje galite pasižymėti sporto, pramogų šou srityse ar kt. Arba savo tikslais ir pasiekimais jus džiugins vaikai. Tačiau darbe, viešumoje ar kitur besiklostanti situacija, santykiai kels dviprasmiškus jausmus. Galbūt jums atrodys, kad prie jūsų keistai priekabiaujama ir sunku suprasti, ko tokiu būdu yra siekiama. Atsargiai kelyje. Savaitės pabaigoje trokšite stipresnių įspūdžių bei pojūčių. Regis, jus sudomins kažkokia aktyvi veikla, naujas hobis. Nepraraskite apdairumo. Saugokitės sukčių, atsargiai prie vandens.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje asmeniniai reikalai, namai, šeima, vaikai turėtų būti jūsų dėmesio centre. Šiai sričiai skirkite pakankamai dėmesio,  tik paskui rūpinkitės draugais. Jeigu patirsite nesėkmių santykių srityje, kaltinkite tik save – jūsų keliami priekaištai ir reikalavimai kitų žmonių neskatina maloniai elgtis. Jei esate išvykę, kils įvairių pagundų. Malonumų ieškojimas plonins piniginę bei gali pakenkti sveikatai. Savaitės pabaigoje parodytas atlaidumas, nuoširdus bendravimas gali labai prisidėti prie jūsų sėkmės.

SKORPIONAS 

Savaitės pradžioje aktualūs bus su sportu, kelionėmis, renginiais, žiniasklaida, reklama, ryšiais, technika, logistika susiję reikalai. Gali būti, kad sėkmingai tuo pasirūpinsite. Visgi labiau norėsis dėmesį skirti šeimai, namams ar sodybai, sveikatai nei kitoms sritims. Vaikai ilgai prisimins kartu praleistą laiką. Savaitės pabaigoje venkite per daug reikalauti iš meilės partnerio ir savo atžalų. Galbūt artimas žmogus arba augintinis nekaip jaučiasi ir jam reikia dėmesio, pagalbos. Pasirūpinkite ir savo sveikata, įvaizdžiu.

ŠAULYS

Savaitės pradžia skatins skirti daugiau dėmesio techniniams, nuosavybės ar verslo reikalams. Teks pasistengti, jeigu norite susikurti tvirtesnį materialinį pagrindą, gauti kreditą ar kažką svarbaus įsigyti, įsidarbinti. Įveikti sunkumus tikrai įmanoma. Asmeniniai reikalai ne itin džiugins, jeigu stinga ramybės ir santarvės namuose. Daugiau optimizmo jums tikrai nepakenktų. Patausokite save, atsipalaiduokite. Savaitgalis palankus meilei, pramogoms, sportui bei užsiėmimams su vaikais, jų lavinimui.

OŽIARAGIS

Šią savaitę viskas klosis kuo puikiausiai, jei tik sugebėsite kontroliuoti savo emocijas ir žodžius. Keliaukite, sportuokite ir kuo daugiau dėmesio skirkite vaikų fiziniams bei dvasiniams poreikiams. Kelyje nepraraskite budrumo ir nepažeidinėkite taisyklių. Svarbu neuždelsti sutvarkyti nuosavybės dokumentų, peržiūrėti komercinių, tiekimo, nuomos sutarčių. Savaitės pabaigoje galite pasijusti pavargę nuo įtempto darbo, reiklių žmonių. Laimei, pasitaikys malonių akimirkų. Rinkitės jaukų poilsį su šeima.

VANDENIS

Šios savaitės pradžioje jums nelabai seksis objektyviai mąstyti ir adekvačiai elgtis. Galite prisikaupti įtarimų, kad kai kurie žmonės jumis manipuliuoja, bando pasinaudoti. Partnerystės santykiai gali pakrikti dėl neatsakingumo ar išpūstų ambicijų. Savaitės antra pusė bus kupina piniginių, turtinių rūpesčių. Tikėtinos išlaidos pirkiniams, dovanoms, rinkliavos. Jums derėtų pasikalbėti su artimos aplinkos žmonėmis, suderinti interesus. Savaitgalį aktyviai judėsite, bendrausite, vyksite į ekskursiją, renginius ar pan.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje jumyse prabus didesnis žinių troškimas arba noras atgaivinti svarbius jums santykius. Nepatartina apsikrauti darbais, įsipareigojimais, pasižadėjimais, nes tikrai ne viską galėsite įgyvendinti. Ypač bus nerealu, jei pernelyg blaškysitės nuo vieno reikalo prie kito, nuo vienų santykių prie kitų. Arba atvirkščiai – jei staiga tapsite inertiški ir plauksite pasroviui, tarsi jums niekas neberūpėtų. Atsargiai su ugnimi, dujomis, vandeniu. Savaitgalį mielai apsipirkinėsite arba leisite laiką gamtoje, sode.

Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: