Dainavos žodis

Akcija „Visa Lietuva šoka 2023“

Visus, didelius ir mažus, jaunus ir vyresnius, labai mėgstančius šokti, raginame puoštis tautiniu kostiumu ir jungtis į visą Lietuvą sujungiantį tradicinių šokių sūkurį.

Rugsėjo 15 d. 18 val. kviečiame susiburti Alytaus kultūros centro amfiteatre ir dalyvauti akcijoje „VISA LIETUVA ŠOKA 2023“. Šią akciją kasmet rudenį inicijuoja Lietuvos nacionalinis kultūros centras ir kviečia folkloro, tautinių šokių ir kitus kolektyvus, švietimo įstaigas, šokių klubus bei visus, mėgstančius šokti, jungtis į džiugių emocijų kupiną vyksmą.

Dalyvių registracija (reikalinga tik dalyvauti ketinantiems kolektyvams) vyksta iki rugsėjo 12 d. el. paštu komunikacija@alytuskc.lt. Registruojantis prašome nurodyti: kolektyvo pavadinimą, įstaigos pilną pavadinimą, kolektyvo vadovo vardą ir pavardę,  elektroninio pašto adresą, dalyvių skaičių. Teirautis telefonu +370 639 80081.

Tegul visa LIETUVA šoka! Prisijunk!

Esant prastoms oro sąlygoms, renginys vyks Alytaus kultūros centre.


*Visuomenės informavimo tikslu Alytaus kultūros centro organizuojamo (Pramonės 1b, Alytus, tel. +370 601 18524, el. p. komunikacija@alytuskc.lt) renginio metu bus fotografuojama ir (arba) filmuojama. Dalyvaudami renginyje sutinkate, kad renginio metu padarytos nuotraukos ir (arba) vaizdo medžiaga bus skelbiamos viešai be papildomo Jūsų sutikimo Įstaigą pristatančioje medžiagoje, puslapyje www.alytuskc.lt, socialiniuose tinkluose ir (ar) žiniasklaidos priemonėse.

SVARBU. Nepageidaujant būti fotografuojamiems ir (arba) filmuojamiems arba nesutinkant su nuotraukų ir (arba) vaizdo medžiagos skelbimu, prašome apie tai informuoti renginio organizatorių arba fotografą. Plačiau apie fotografavimą ir (arba) filmavimą galite kreiptis el. p. komunikacija@alytuskc.lt, mob. +370 601 18524.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: