Dainavos žodis

Nauji virtualūs namai

Savaitraščio „Dainavos žodžio“ internetinis drabužis atsinaujino www.dainavoszodis.lt. Mielai laukiame jūsų reakcijų anoniminėje apklausoje: https://docs.google.com/…/1AnPqfObKeeFz4SBpQyUOYHbendbP… Tačiau be pasirengimo, plano ir pagalbos negalėtume pasididžiuoti šiuo nauju projektu.

Visi nuopelnai, kad tinklalapis būtų malonus akiai, patogus skaityti tiek kompiuteryje, tiek telefone, planšetėje, lengvas administruoti mums patiems, esame dėkingi Setupad komandai. Jos vadovas Povilas Goberis su kolegomis pasirūpino tinklalapio atnaujinimu, priežiūra, automatizacija. Tai gali skambėti kaip burtažodžiai, bet tai yra šiuolaikinės žiniasklaidos dalis. Neatsiribojame nuo to, kas vyksta aplink mus. Atsirenkame ir pritaikome sau, kad išliktume pasiekiami mūsų skaitytojams.

Dėl šių atnaujinimų esame stipresni ir atviresni jums – e-parduotuvėje galite įsigyti mūsų kompanijos leidžiamų savaitraščių prenumeratą mėnesiui ar visiems metams neišeidami iš namų. Taip pat galite įsigyti mūsų „Knygynėlyje“ parduodamų knygų, kurios jus pasieks per siuntų tarnybą visoje Lietuvoje. Verslams turime paruošę reklamos pozicijas, pritaikę kainodarą, viešiname tinklalapių lankomumo statistiką „Infogram“ įrankyje.

Nekantraujame gauti jūsų reakcijas!

„Dainavos žodžio“ redakcija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: