Dainavos žodis

Alytaus rajono senjorai pakviesti šokiui

Po sveikinimų šokių aikštelę užtvindė senjorai ir juos pasveikinti atvykę svečiai.

Antradienį pirmą kartą Krokialaukyje duris atvėrė visą spalio mėnesį skirtinguose Alytaus rajono kampeliuose veiksianti senjorų kavinė. Čia garbaus amžiaus gyventojus ne tik viliojo kavos ir saldėsių aromatai, bet ir į šokių sūkurį visai kaip jaunystėje įsisukti kvietė kapelos „Punelė“ atliekamos dainos. Pasveikinti su Tarptautine pagyvenusių žmonių diena ir pakviesti senjorus šią progą švęsti visą mėnesį atvyko Alytaus rajono vicemeras Aurimas Truncė ir administracijos direktorius Vytas Arbačiauskas.

Kiekvienas į renginį atėjęs senjoras dovanų gavo po jaukų, šiltą rankų darbo linkėjimą nuo jaunosios kartos atstovų, daugybę šypsenų, gerų emocijų ir nuoširdaus bendravimo.

„Kiek daug gražių, laimingų, besišypsančių veidų, gražiausių suknelių ir kostiumų! Dėl tokių akimirkų labai norisi džiaugtis gyvenimu. To ir linkiu kiekvienam čia esančiam – mėgaukitės kiekviena akimirka, nes dabar – tai jūsų laikas. Auksinis laikas! Tokių renginių maratonas spalį nuvilnys per visą rajoną. Tikiu, pabendrausime, pasidžiaugsime vieni kitais. Kiekvienas senjoras yra mūsų turtas, mūsų išmintis, patirtis. Ačiū, kad esate“, – sakė vicemeras A. Truncė, dovanų renginio dalyviams įteikęs šakotį ir perdavęs savivaldybės merės Rasos Vitkauskienės nuoširdžiausius linkėjimus.

Susirinkusiuosius sveikino ir seniūnas Kęstutis Tumynas, pasidžiaugti gražiausiomis senjorų akimirkomis atvyko ir tarybos narys Rimas Marčiulynas.

Netrukus po sveikinimų šokių aikštelę užtvindė senjorai ir juos pasveikinti atvykę svečiai.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: