Dainavos žodis

Paminėta Policijos diena

Šiandien vykusiame iškilmingame Angelų sargų (Policijos) dienos minėjime dalyvavo ir Alytaus rajono savivaldybės vadovai: merė Rasa Vitkauskienė, vicemeras Aurimas Truncė bei administracijos direktorius Vytas Arbačiauskas.

Sveikinimo žodį tarusi rajono vadovė sakė: „Angelų sargų misija – kilni ir prasminga – saugoti, ginti, padėti. Jų darbai – ne visada viešai ir akivaizdžiai matomi. Gyvename savo gyvenimus ir net nepagalvojame, kad kažkas dirba dieną ir naktį, kad mes galėtumėme miegoti saugiai ir ramiai. Kažkas kantriai atlieka savo pareigą ir net ne visada išgirsta paprastą, nuoširdų Ačiū.“

Už rūpestį mūsų visų saugumu pareigūnams dėkojusi merė R. Vitkauskienė linkėjo vieno: „Kad šiame nelengvame kelyje jus taip pat saugotų, jums taip pat padėtų jūsų angelas sargas.“

Merės Rasos Vitkauskienės padėkos už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą bei pasiektus rezultatus stiprinant teisėtvarką Angelų sargų (policijos) dienos proga įteiktos Aidui Kaknevičiui, Karolinai Mikučionienei bei Romui Gritei.

Šventinį renginį papuošė Didžiosios kunigaikštienės Birutės ulonų bataliono sausumos pajėgų orkestro bei solistės Eglės Malinauskienės koncertas.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: