Dainavos žodis

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Astrologinė prognozė kitai savaitei, spalio 9–15 dienoms.

AVINAS

Savaitės pradžia prieštaringa. Viena vertus, nestokosite vidinio polėkio, ūpo pasireikšti prieš publiką, skirti dėmesio vaikams. Kita vertus, daug išorinio nesaugumo – ir fizinio, ir materialinio. Galimi nusivylimai santyliais, nuostoliai. Venkite seksualinių avantiūrų bei eksperimentų, susijusių su sveikata, grožiu. Savaitės viduryje pravartu išmėginti jėgas darbo konkurse. Tuo metu būsite darbštūs ir išradingi. Savaitgalį būkite itin atidūs, jei renkatės tarpininkus, partnerius ar prekes. Lengva įgyti ilgalaikių priešų.

JAUTIS

Savaitės pradžioje kai kas vyks sklandžiai, džiugins darbo rezultatai. Visgi neišvengsite pasekmių, jeigu pritrūko valios atsispirti netikusiai pagundai ir pasidavėte silpnybei, dirglumui. Gali nuvilti meilės santykiai. Regis, geriau seksis, jeigu neuždelsėte su skubiais darbais, kurie turi būti laiku užbaigti. Tuomet liks laiko šauniam laisvalaikiui su šeima. Tiktų demonstruoti talentus. Netgi konkurentai ir oponentai turės pripažinti jūsų privalumus. Savaitgalį svarbu tausoti sveikatą, skirti dėmesio augintiniams.

DVYNIAI

Savaitės pradžia turėtų būti kontaktiška, kupina jus dominančios informacijos. Visgi labai lengva patikėti melu, įsivelti į intrigas, ką nors apšmeižti. Šeimoje nuotaiką gadins nedarnūs santykiai, gali prisikaupti daug nuoskaudų. Atkreipkite dėmesį į aplinkinių būklę ir pasistenkite būti empatiškesni. Kai kuriuos darbus darbe privalu užbaigti be atidėliojimų. Tinkamai elkitės su technika, laikykitės instrukcijų. Savaitės pabaigoje eibių gali prikrėsti artimas žmogus, vaikai. Pastaruosius itin saugokite nuo pavojų.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje jausite įtampą dėl materialinio nesaugumo ir galbūt neatsispirsite pagundai pasiduoti nenaudingoms silpnybėms, keistoms provokacijoms. Užsiimkite kuo ramesne ir saugesne veikla. Apdairiai elkitės su informacija, kad nieko neapšmeižtumėte ir neišprovokuotumėte kerštui. Savaitės viduryje noriai kalbėsite apie keliones, domėsitės įvairiais mokymais, gebėsite įtaigiai bendrauti, pasireikšti sporto, mokslo srityje, scenoje. Deja, namuose ne viskas džiugins. Bus nerimo dėl artimųjų arba nekilnojamojo turto.

LIŪTAS

Šią savaitę neblogai seksis įvairi praktinė veikla. Galite įveikti nemažai smulkių problemų, įsigyti ilgalaikio naudojimo daiktą. Jūsų ilgalaikės pastangos turėtų pradėti duoti rezultatų. Tai gali būti susiję ir su namų ūkiu, ir su darbu. Kitas klausimas, ar jus tenkins atlygis už pastangas. Veikiausiai, ne. Galbūt piktinsitės įsigyto daikto kokybe, netinkamai įvykdyta paslauga ar kt. Regis, jautriai reaguosite į nepalankumą, neigiamas reakcijas. Nesklandumų gali kilti dėl logistikos, reklamos, tendencingos informacijos.

MERGELĖ

Savaitės pradžia jums nežada didelio džiaugsmo. Akivaizdu, kad jus kažkas liūdins, neramins. Regis, išbandymą patirs svarbūs santykiai. Jų pablogėjimas gali atsiliepti ir dvasinei, ir finansinei jūsų būklei. Saugokite nuo pavojų žmones, kuriuos branginate, ypač vaikus. Rūpinkitės savo ir jų sveikata. Venkite streso, nepasiduokite žalingiems įpročiams. Savaitės viduryje geriau seksis mokytis ir mokyti kitus, užsiimti sportu, turizmu, logistika. Visgi iki pat savaitės galo bus nesaugu dėl galimų (savi)apgaulių.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžia bus nerami. Galimi išgyvenimai dėl finansinių netikėtumų, susikomplikavusių meilės santykių arba didėjančio nedraugiškumo, nepakantumo. Peržiūrėkite sąskaitas, sutartis, ataskaitas, įsivertinkite. Tinkamas metas savirefleksijai, meditavimui, psichoterapijai. Saugokite savo ir kitų sveikatą, venkite streso. Regis, už pabaigtus darbus gausite deramą atlygį. Kita vertus, jus nudžiuginti bus nelengva. Tamsius gyvenimo aspektus pastebėsite žymiai labiau negu šviesius. Keiskite požiūrį.

SKORPIONAS 

Savaitės pradžioje bus nesaugu ne viena prasme, kažkas iš jūsų pareikalaus nemažai valios ir savitvardos. Visgi jums turėtų pavykti be didelių trikdžių atlikti būtinus darbus. Gali susvyruoti pasitikėjimas svarbiu žmogumi. Įveikite norą kitus kritikuoti, gelti į skaudžiausią vietą. Nuo savaitės vidurio gana darniai dirbsite su kolektyvu, komanda. Užbaigsite tai, ką privalote atlikti laiku. Regis, būsite linkę atiduoti visas jėgas fizinei, sportinei veiklai. Gali nukentėti jūsų sveikata. Turėtumėte rimtai pasisaugoti.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje problemų gali kilti kelionėse, mokslo srityje, virtualioje ardvėje ir pan. Jeigu pasiduosite filosofinei nuotaikai, tuomet viskas atrodys įdomiau ir lengviau. Regis, savaitės viduryje demonstruosite darbštumo pavyzdį, viešųjų reikalų išmanymą. Naudositės progomis sėkmingai užbaigti kai kuriuos darbus, atlikti svarbius vizitus. Deja, dėl persidirbimo labai greitai pasijus energijos nuokrytis. Netgi savaitgalį per didelis užimtumas gali sutrukdyti pastebėti sveikatos ar bendravimo problemas. Būkite atidesni.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje teks skaičiuoti, vertinti, atlikti su draudimu, mokesčiais susijusius reikalus. Iš pusiausvyros gali išvesti įvykis užsienyje arba susijęs su studijomis, teise, publikacijomis. Nuo savaitės vidurio neblogai seksis mokyti, organizuoti, telkti, derinti interesus. Pravartu užbaigti tai, ką esate seniai pradėję bei įvertinti gautus rezultatus. Naujovėms palaukite mėnulio jaunates. Nors suplanuotus reikalus įvykdysite išties gerai, niekas neskubės jūsų girti. Iš viešosios ar darbo aplinkos sunku tikėtis aiškaus palaikymo.

VANDENIS

Šios savaitės pradžia bus gana nervinga ir tereiks nedidelio nesutarimo, kad kažkas rimtai susikomplikuotų. Tarpininkavimui, deryboms, įstatymų klausimams skirkite daugiau dėmesio. Neabejotinai prireiks ypatingo atidumo, sąžiningumo atliekant pinigines operacijas ir pan. Nesivelkite į aferas, intrigas. Iki savaitgalio derėtų pasirūpinti finansiniais dokumentais, ataskaitomis, sutarčių užbaigimais ar pratęsimais. Pradedant jaunaties fazę, aštrios mokslo, kultūros, kelionių temos gali sukelti nerimo dėl ateities.

ŽUVYS

Savaitės pradžia dalykine prasme gali būti produktyvi ir sėkminga, jeigu ji nėra susijusi su finansiniais reikalais. Deja, meilės santykių sritis gana pažeidžiama. Galimi nusivylimai. Nekoks metas ir rizikingoms grožio procedūroms. Atsargiai kelyje. Nuo savaitės vidurio geriau seksis bendradarbiauti, partneriauti, dalyvauti konkursuose. Galite pademonstruoti lyderystę švietimo, kultūros, sporto, logistikos srityse bei pataisyti kitų susidarytą jūsų įvaizdį. Svarbu nesivelti į finansines avantiūras, abejotinus nuotykius.

Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: