Dainavos žodis

Penki dalykai, kuriuos dažnai pamirštame planuodami namų interjero dizainą

Kalbant apie namų interjero kūrimą, dažnai mažos detalės gali labai pakeisti bendrą erdvės vaizdą ir atmosferą. Nors gana lengva sutelkti dėmesį į pagrindinius dizaino elementus, tokius kaip baldai ir spalvų schemos, svarbu nepamiršti subtilių, bet esminių detalių, kurios gali pakylėti jūsų namų interjerą į visiškai naują lygmenį. Būtent todėl šiandien aptarsime penkias smulkias, bet svarbias interjero detales, kurių dažnai nepastebime planuodami namų interjero dizainą.

1. Plintusai arba grindjuostės

Plintusai, dedami aplink sienas, gali atrodyti kaip nereikšmingi elementai, tačiau jie atlieka gyvybiškai svarbų vaidmenį kuriant vientisą ir išbaigtą namų interjerą. Grindjuostės ne tik apsaugo jūsų sienas nuo įbrėžimų ir pažeidimų, bet ir užtikrina sklandų perėjimą tarp sienos ir grindų, taip užbaidami kambario vaizdą. Apsvarstykite įvairius stilius ir spalvas, kurie atitiktų jūsų interjero dizaino temą ir stebėkite kaip jie pakeičia visą kambario interjerą.

2.Durų apvadai

Nors dažnai nemažai laiko skiriame rinkdamiesi duris, durų apvadai dažnai lieka užmiršti. Pasirinkite durų apvadus, kurie papildo jūsų interjero stilių, nesvarbu, ar jis modernus, tradicinis ar eklektiškas. Taip pat atkreipkite dėmesį į durų apdailą, nes jos jūsų durims ir spintelėms gali suteikti rafinuotumo arba kontrasto.

3. Apšvietimas po spintelėmis ir spintose

Virtuvėse ir vonios kambariuose apšvietimas po spintele vartotojus žavai tiek funkcionalumu, tiek estetika. Jis labai praverčia ruošiant maistą bei suteikia bet kuriam interjerui daugiau prabangos. Kuriant apšvietimą po spintelėmis, LED juostos yra populiarus pasirinkimas dėl savo taupumo ir universalumo. Tamsios spintos ir gilūs stalčiai kartais labai vargina ir erzina, todėl pasvarstykite, gal gilesnėse spintelėse ir stalčiuose verta sumontuoti nuo judesio įsijungiantį LED apšvietimą, kuris dažniausiai yra nebrangus, bet labai funkcionalus.

4. Rozetės ir šviesos jungikliai

Elektros kištukinių lizdus ir šviesos jungiklių dangtelius tikrai rasite kiekvienuose namuose. Nors dažnai naudojami standartiniai sprendimai, jie neprivalo būti nuobodūs!. Šios smulkios detalės būna įvairių stilių – nuo ​​aptakaus nerūdijančio plieno iki dekoratyvinio dizaino. Pasirinkę dangtelius, atitinkančius jūsų namų temą, galite žavingai juos integruoti į savo dekorą, todėl jie bus mažiau pastebimi arba priešingai – papuoš sienas.

5. Durų rankenos ir rankenėlės

Kaip ir durų apvadai, šios mažos detalės gali atrodyti nereikšmingos, tačiau jos gali tikrai labai pakeisti bendrą namų atmosferą. Durų rankenos, spintų rankenėlės, langų rankenos ir vyriai yra gaminami iš įvairiausių medžiagų, pavyzdžiui, šlifuoto nikelio, bronzos ar senovinio žalvario. Pasirinkite rankenas, kurios papildo jūsų interjero stilių ir sukuria vieningą vaizdą. Užmetėte akį ir esamos rankenėlės nieko neduoda Jūsų namų interjerui? Nedvejokite rankenėles pakeisti naujomis!

Nieko baisaus, jei visko nepavyko apgalvoti laiku – daugumą minėtų detalių nesunkiai įrengsite ir baigus remontą ar net pagyvenus name keletą metų. Čia svarbu tik nepamiršti, kad viskas interjere turi savo svarbą, o gražus interjeras tai toks, kuriame mažoms detalėms irgi buvo skiriamas reikiamas dėmesys.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: