Dainavos žodis

Liko TIK savaitė: laukiame COM·MEDIA atidarymo!

O tu, ar jau turi bilietus į XII-ojo tarptautinio teatrų festivalio COM·MEDIA spektaklius? Ar jau pakvietei draugę ar draugą į teatrą? Jeigu ne – paskubėk, nes gali likti be bilieto!

Jau kitą penktadienį Tavęs laukia įspūdingas festivalio atidarymo vakaras – pasižymime kalendoriuose lapkričio 10 d. 17.30 val. Alytaus teatro amfiteatras.

„Mes pažadame – bus tikrai įdomu, spalvinga, interaktyvu ir svarbiausia – vėl garsiai paskleisime žinią, jog mieste karaliauja tarptautinis teatrų festivalis COM·MEDIA! Kviečiu visus penktadienio vakarą praleisti čia, Alytaus teatre, ir drauge su trenksmu atidaryti festivalio duris!“, – kviečia teatro direktorė Inesa Pilvelytė.

Festivalio programą rasite čia: https://commediafest.com/lt/programa/commoona/

Jau kitą savaitę lapkričio 7-9 dienomis karaliaus COM·@, paskubėkite išsirinkti spektaklius, edukacijas, kuriuose laiką leisite su mažaisiais teatro mylėtojais. „Vaikai, net dešimt įvairiausių spektaklių laukia jūsų, tik paskubėkite išsirinkti ir ateikite pas mus, į teatrą“, – kviečia COM·@ vaikų komisija!

COM·@ programą rasite čia: https://commediafest.com/lt/programa/cometa/

O lapkričio 11 d. šurmuliuos garsioji COM·MOON·A naktis. Teatrinių įvykių naktis COM•MOON•A – partizaninė opozicija klasikiniam teatrui: kritiška, provokatyvi, progresyvi, solidari, draugiška, dekadentiška…. kupina naujų potyrių „alkanai“, smalsiai ir potyrių ištroškusiai publikai. Naktis, kurią prisiminsi visus metus ir vėl lauksi kitos!

Nuo rūsio iki rūbinės, nuo mažosios iki didžiosios salės, nuo galerijos iki kavinės… naktinėsime visame Alytaus miesto teatre. Ten, kur net nepagalvotum, kad gali virti naktinis teatro gyvenimas, kitoks – šelmiškas, garsus, trankus, įtraukiantis, neleidžiantis nė minutei sudėti akių!

COM·MOON·A programą rasite čia: https://commediafest.com/lt/programa/commoona/

Iki pasimatymo Alytaus miesto teatre!

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: