Dainavos žodis

Dzūkai, vienykimės!

Dzūkai visada garsėjo savo noru bendrauti, išradingumu, draugiškumu, mokėjimu ne tik dirbti, bet ir linksmintis. Visi mes darbuojamės įmonėje ar organizacijoje, turinčioje garbingą DZŪKIJOS (Dainavos) vardą. Garsinkime kraštą, kurio dalis esame mes visi!

Š. m. lapkričio 23 d. 17 val. kviečiame jūsų bendruomenės komandą dalyvauti jau antrajame protmūšyje ,,DZŪKIJA MUS VIENIJA“, kuris vyks Alytaus Dzūkijos mokykloje (Tvirtovės g. 7, Alytus).

Protmūšio užduotys susijusios su dzūkų kultūros paveldu, istorija, geografija ir asmenybėmis. Įmonės ar organizacijos komandą sudaro trys asmenys: vienas įmonės ar organizacijos darbuotojas, o kiti gali būti šeimos nariai arba draugai.

Protmūšį organizuoja ir ves mokyklos muziejininkai Renata Dudzinskienė ir Eugenijus Guntulionis. Labai prašome pranešti apie jūsų komandos dalyvavimą protmūšyje iki š. m. lapkričio 13 d. el. p. eugenijus.guntulionis@dzukijosmokykla.lt, taip pat galite skambinti telefonu 8 672 07189 (mokytojas Eugenijus Guntulionis).

P. S. 1. Pasirūpinsime protmūšio viešinimu įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

2. Protmūšio pradžioje turėsite galimybę pristatyti savo įmonę ar organizaciją.

3. Būsime labai pamaloninti, jeigu komanda, pirmą kartą dalyvaujanti protmūšyje, mokyklos muziejui padovanos kokį nors daiktą su firmos, UAB ar organizacijos emblema ar logotipu.

Direktorė Vilija Sušinskienė

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: