Dainavos žodis

Populiaraus serialo herojai Dzūkijos vaikus kviečia į Druskininkus

Druskininkų „Snow arenoje“ atidaryta Kalėdų Senelio rezidencija. Tai ypatinga šių metų naujiena, dėl kurios nuo šiol jau tikrai Druskininkus galima drąsiai tituluoti Lietuvos žiemos ir Kalėdų sostine.

Kasmetinio šventinio TV Kalėdų serialo „Tai bent Kalėdos“, kurį pamėgo visos Lietuvos vaikai, kūrėjų komanda padėjo Seneliui kartu su elfais ir visais stebuklingo Kalėdų miško gyventojais persikraustyti į Druskininkų „Snow areną“ ir žada, kad, atvykę į rezidenciją, tikrai pamatysite daugiau nei TV ekrane.

„Atvykite gyvai susitikti su Kalėdų Senelio elfais, išvysti Rudolfo gardelį, sukrimsti sausainį prie stebuklingo namelio židinio, pasigaminti aplinką tausojantį Kalėdų eglutės žaisliuką, spalvinti ir kurti naujus stebuklingo Kalėdų miško veikėjus, mėgautis Senelio pasakomis ir įsitraukti į netikėtus bendruomenės ir populiarių atlikėjų koncertus. O išsiilgusiems sniego pramogų tebūnie tai puiki proga prisiminti, kad čiuožti nuo kalno yra ne tik smagu, o bent kartą metuose – privaloma!“ – sakė serialo prodiuseris M. Vildžiūnas.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: