Dainavos žodis

Rajone – dar daugiau Kalėdinių žiburių

Kalėdomis pakvipo ir Dauguose.

Penktadienį Butrimonyse prasidėjusį Kalėdų eglių įžiebimo švenčių maratoną pratęsė Daugai, Miroslavas ir Makniūnai. Kartu su gyventojais kalėdinėmis nuotaikomis dalijosi ir Alytaus rajono savivaldybės vadovai.

Maratoną pratęsė Daugai

Dauguose kalėdiniai žiburiai buvo įžiebti šeštadienį. Centrinėje miesto aikštėje suspindo ne tik Kalėdų eglė, bet ir Daugų seniūnijoje įsikūrusių įmonių, organizacijų, bendruomenių kalėdinių dekoracijų parkas.

Šventės dalyviams nuo žiemiškų pasižnaibymų apsiginti padėjo medžiotojų klubo „Daugis“ karšta sriuba ir arbata.

Vaikai šventėje sutiko ne tik Kalėdų Senelį, bet ir Sniego senį, o programoje netrūko nuotaikingų Kultūros centro Butrimonių skyriaus jaunučių šokių kolektyvo ir Daugų skyriaus solistų pasirodymų.

Šventės kulminacija, kurios taip laukė vaikai – saldžios dovanos iš stebuklingojo Kalėdų senelio maišo.

Kalėdomis kvepia – jau ir Miroslave bei Makniūnuose

Kalėdų laukimo nuotaika jau pasklido ir po Miroslavą. Kalėdų eglė įžiebimo šventėje netrūko jaukių akimirkų – čia vyko Alytaus jaunimo centro vokalinės studijos „Vaja“ jaunųjų atlikėjų programa. Susirinkusiuosius pasveikino ir pats Kalėdų Senelis, kartu su visais įžiebęs kalėdinės eglės žiburius, o vaikams išdalijęs saldžių meduolių maišą. Linksmybes pratęsė žaidimai, rateliai.

Kalėdinė eglė po tradicinio Bagažinių turgelio sekmadienį sutvisko ir Makniūnuose. Čia irgi netrūko vaišių, karštų patiekalų, žaidimų, ratelių, linksmybių. Kiekvienas turėjo galimybę pasidairyti po turgelį ir surasti dovanų ir net sutikti Kalėdų senelį.

Kalėdų eglučių įžiebimo šventės dar laukia Miklusėnuose, Luksnėnuose, Krokialaukyje, Simne, Punioje, Nemunaityje, Pivašiūnuose, Alovėje!

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: