Dainavos žodis

Liberalų sąjūdžio Alytaus miesto skyrius turi naują pirmininkę

Liberalų sąjūdžio Alytaus skyrius turi naują pirmininkę. Ja ataskaitiniame-rinkiminiame Liberalų sąjūdžio Alytaus miesto skyriaus susirinkime daugumos balsų persvara buvo išrinkta dešimt metų partijos veikloje aktyviai dalyvaujanti alytiškė Eglė Dumbliauskienė.

„Labai vertinu skyriaus narių pasitikėjimą ir darysiu viską, kad pateisinčiau lūkesčius. Mano kaip pirmininkės prioritetas – aktyvi, matoma skyriaus veikla, orientuota į Alytaus miesto gyventojų lūkesčius. Stengsiuosi, kad skyriaus nariai ir naujai išrinkta taryba kurtų drąsias idėjas, išsikeltų tikslus ir jų siektų, operatyviai priimtų sprendimus ir atkakliai bei nuosekliai veiktų Alytaus miesto gyventojų labui. Žinau, laukia nelengvas kelias, tačiau, kai labai nori, viskas įmanoma“, – įsitikinusi E. Dumbliauskienė.

Ji Liberalų sąjungos Alytaus miesto skyriaus veikloje aktyviai dalyvauja jau dešimt metų, ėjo skyriaus sekretorės pareigas.

Eglė Alytaus kolegijoje baigė kompiuterių programavimą, o Vytauto Didžiojo universitete – verslo administravimo studijas. Šiuo metu dirba Kauno taikomosios dailės mokyklos Alytaus filiale mokymo dalies administratore ir praktinio mokymo vadove.

Eglė aktyvi sportiniuose pomėgiuose – žaidžia tinklinį, šiemet buvo suburta moterų tinklinio komanda.

Pirmininkavimą E. Dumbliauskienei perdavusi 8-erius metus Liberalų sąjūdžio Alytaus skyriaus pirmininke buvusi Nijolė Makštutienė naujajai pirmininkei linkėjo įnešti naujų vėjų, jėgos ir idėjų.

„Tikiu, kad nauji, jauni žmonės mūsų skyriuje pažers daugiau ryžto aktyvioms veikloms, daugiau miestui naudingų darbų ir idėjų. Aš ir toliau dalinsiuosi savo patirtimi ir įžvalgomis. Neabejoju, kad jaunatviško veržlumo, polėkio ir patirties tandemas duos puikių rezultatų“, – sakė N. Makštutienė.

Į pirmininko poziciją pretendavo du asmenys – E. Dumbliauskienė ir į Alytaus miesto mero postą per praėjusius savivaldos rinkimus pretendavęs Antanas Kalinauskas.

Jis kartu su N. Makštutiene buvo išrinkti pavaduotojais. Taip pat išrinkta ir skyriaus taryba, į kurios sudėtį įeina pirmininkas, pavaduotojai ir dar keturi nariai – Kęstutis Bernatavičius, Aira Visockaitė, Karolis Sutkus ir sekretorė Loreta Šilingytė.

Liberalų sąjūdžio Alytaus miesto skyriaus informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: