Dainavos žodis

Kadenciją baigė Kultūros centro direktorė

Už ilgametį darbą ir dirigavimą Alytaus rajono kultūrai merė Rasa Vitkauskienė padėkojo penkerių metų kadenciją baigusiai Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro direktorei Eglei Sereičikienei.

Už ilgametį darbą ir dirigavimą Alytaus rajono kultūrai merė Rasa Vitkauskienė padėkojo penkerių metų kadenciją baigusiai Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro direktorei Eglei Sereičikienei. Su šypsena veide palydėjusi paskutinę darbo dieną, moteris sako, kad atėjo metas iš širdies pailsėti ir pasidžiaugti anūkais, kuriems darbų gausoje ir nuolatinėje skuboje ne visada ir laiko pakakdavo.

Daugiau nei du dešimtmečius rajono kultūriniam gyvenimui atidavusi E. Sereičikienė karjerą pradėjo 1999 m., tapusi Alytaus rajono kultūros centro Ryliškių filialo vadove, vėliau moteris vadovavo Daugų kultūros centrui, o po reorganizacijos 2019 m. tapo Alytaus rajono kultūros centro direktore.

Nors iššūkių ir sudėtingų situacijų darbinėje veikloje netrūko, E. Sereičikienė sako, kad variklis, visuomet stūmęs pirmyn, buvo žmonės šalia. „Kartu buvome ir džiaugsme, ir varge – suprasdavome vienas kitą iš žvilgsnio“, – sako Alytaus rajono kultūrinio gyvenimo tėkmei vadovavusi Eglė.

Moteris sako, jog be nors ir nedidelės, bet labai darbščios komandos nebūtų tiek pasiekta – gausių ir kokybiškų renginių kiekvienoje rajono seniūnijoje, sėkmingai įgyvendintų projektų – nuo Butrimonių saulės elektrinės projekto, Pivašiūnų amatų centro plėtros iki bandų kepimo edukacijai laimėto kultūros paso.

„Esu nuoširdžiai dėkinga kultūrinės veiklos vadybininkei, kolegei Ramunei Žėkaitei, nes, kol aš rūpinausi projektais, ji ant savo pečių nešė viso rajono kultūrinius renginius ir metai iš metų augančią jų kokybę“, – sakė dabar jau buvusi Alytaus rajono kultūros centro direktorė Eglė Sereičikienė.

Už ilgametį vadovavimą Alytaus rajono savivaldybės kultūrai, indėlį organizuojant kraštą garsinančius, tradicijas puoselėjančius, gyventojus sutelkiančius projektus ir renginius, kultūros bendruomenės stiprinimą Eglei Sereičikienei dėkojusi merė Rasa Vitkauskienė įteikė padėką bei šiltą ir jaukią atminimo dovaną.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: