Dainavos žodis

Paminėta Lietuvos valstybės atkūrimo diena

Atmintis gyva tiek, kiek mes patys ją puoselėjame ir liudijame – šventiškai paminėtos Lietuvos valstybės atkūrimo 106-osios metinės.

Tai ypatinga proga susitelkti ir didžiuotis savo tauta bei jos pasiekimais. Per šiuos 106-erius metus mes, lietuviai, esame įveikę daugybę išbandymų ir pasiekę svarbių pergalių. Einantys tvirtu keliu drauge su Europos Sąjunga ir NATO. Petys petin su kuriančiais, o ne griaunančiais. Švęsdami savo laisvę nepamirškime Ukrainos. Vasario 24-ąją bus dveji metai nuo brutalaus karo pradžios. Neleiskime sau priprasti. Neleiskime atimti laisvės. Būkime drąsūs. Būkime vieningi. Būkime laisvi“, – sveikino Alytaus rajono savivaldybės merė Rasa Vitkauskienė, linkėdama Lietuvai drąsos augti ir polėkio kurti! Kad čia krykštautų vaikai, skambėtų jaunų žmonių juokas, kurtųsi šeimos ir oriai jaustųsi senjorai. Kad kiekvienam čia būtų gera gyventi!

Šventinio renginio merė pasveikino gyventojų pasitikėjimą gavusius – išrinktus Alytaus rajono seniūnaičius, linkėdama glaudaus ryšio su seniūnaitijos bendruomene, seniūnija bei savivaldybe ir sėkmės realizuojant užsibrėžtus tikslus, įteikė jiems oficialų statusą liudijančius dokumentus.

Lietuvos gimtadienis paminėtas skambiomis Onos Kolobovaitės bei Egidijaus Bavikino dainomis. Šventinę programą dovanojo Alytaus rajono kultūros centro atlikėjai bei Butrimonių šokių kolektyvas „Gojelis“.

Nuotraukų galerija: https://www.facebook.com/Alytausrajonas

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: