Dainavos žodis

Paskubėkite – teliko paskutiniai bilietai į PREMJERĄ „Baltaragio malūnas“

Spektaklio choreografiją kuria Marius Pinigis.

Jau labai greitai Alytaus miesto teatro scenoje PREMJERA – muzikinis spektaklis pagal vieną originaliausių Kazio Borutos XX a. lietuvių literatūros romanų „Baltaragio malūnas“ (rež. Milda Emilija Mičiulytė). PREMJERA jau kovo 22 d. 18 val. Liko paskutinieji bilietai, tad paskubėkite pirmieji pamatyti premjerą.

Alytaus teatro scenoje atgimstantis muzikinis spektaklis „Baltaragio malūnas“ – amžinoji kova tarp gėrio ir blogio, apie žmogaus ir velnio grumtynes dėl savo sielos ir laimingo gyvenimo, persipinanti su romantiška Girdvainio ir Jurgos meilės istorija. Antgamtiški reiškiniai, burtai, blogio jėgos nugali trapią žmogaus prigimtį.

Tai – muzikinis spektaklis, kuriame, anot choreografo Mariaus Pinigio, netruks nei muzikos, nei judesio.

Marius Pinigis – šiuolaikinio šokio atstovas, savo veiklą plėtojantis šokėjo, choreografo, pedagogo kryptimis ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Vienas iš NUEPIKO šokio trupės įkūrėjų. Ilgą laiką buvęs Kauno šokio teatro „Aura“ šokėju, pastaruoju metu ne tik reguliariai reiškiasi kaip šokėjas, aktyviai kuria ir pristato savo darbus. Už savo aktyvią meninę veiklą Marius yra apdovanotas ne vienu profesionalių scenos menų apdovanojimu. Aktyviai veikia ne tik užsiimdamas edukacine veikla, bet ir pats nuolat stažuojasi užsienyje vykstančiuose šokio seminaruose, dirbtuvėse, intensyviuose kursuose. Taip pat – Šiuolaikinio šokio asociacijos, vienijančios Lietuvos šokio profesionalus, narys.

Alytaus miesto teatro „Baltaragio malūnas“ – muzikinis spektaklis, kuriame iš tiesų netruks ne tik muzikos, tačiau ir judesio bei veiksmų dinamikos tarsi atliepiančios jau klasika virtusį kūrinį. Šiuo metu choreografas dirba drauge su aktorių trupe, kruopščiai repetuodamas spektaklio scenas, kuriose netruks ryškios choreografijos, pasižyminčios lengvumu, plastiškumu ir svarbiausia – tarpusavio ryšiu atliekant šokio judesius. „Tikiu, jog spektaklis žiūrovams išties patiks“! Ar scenoje išvysime ir sudėtingų choreografijos elementų, pakėlimų? Tikrai taip, to žiūrovai tikrai gali tikėtis!

Nori būti pirmasis išvydęs Alytaus miesto teatro muzikinį spektaklį „Baltaragio malūnas“? Paskubėk – beliko vos keletas bilietų.

P R E M J E R A jau kovo 22 d. 18 val. Alytaus miesto teatre.

Paskubėk įsigyti paskutiniuosius bilietus: https://kakava.lt/renginys/premjera-muzikinis-spektaklis-baltaragio-malunas/7687/13996 arba teatro kasoje.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: