Dainavos žodis

Po pergalės „Dainava“ kyla į trečią vietą

Atkakliose „TOPsport A lygos“ 7 turo rungtynėse DFK „Dainavos“ klubo futbolininkų pasiaukojantis darbas aikštėje buvo vainikuotas pergale bei iškovotais trimis taškais. LFF Kauno treniruočių centro stadione vykusiose rungtynėse dainaviečiai nugalėjo Kauno rajono FC „Hegelmann“ futbolininkus 0:1 (0:0).

Pirmame kėlinyje abi komandos turėjo savo progų pasižymėti. Pirmo kėlinio pabaigoje į priekį alytiškius išvesti galėjo Artiomas Baftalovskis, bet jo iš baudos aikštelės smūgiuotą kamuolį atrėmė varžovų vartininkas. 

Po pertraukos į aikštę grįžę futbolininkai tęsė kovą. Tiesa, Kauno rajono komanda nuo pirmų antro kėlinio minučių rodė, kad namuose yra nusiteikę kovoti tik dėl pergalės, tad „Dainavos“ žaidėjams teko didesnį dėmesį sutelkti į gynybą. Didėjant šeimininkų spaudimui Volodymyr Krynskyj ir dainaviečiai gynyboje dirbo lyg puikiai suderintas muzikos instrumentas ir visus varžovų išpuolius neutralizuodavo. 

87 susitikimo minutę po „Hegelmann“ futbolininkų klaidos ir Reneto Banevičiaus perdavimo „Dainavos“ atakos smaigalyje atsidūrė Chibuike Nwosu bei pelnė įvartį. 

Per likusį bei pridėtą teisėjo laiką šeimininkai savo išpuoliais bandė išlyginti rezultatą, bet  nepriekaištingai gynyboje žaidę dainaviečiai šventė pergalę – 0:1.

Iškovojusi tris taškus DFK „Dainava“ pakilo į trečiąją turnyrinės lentelės vietą. Dabar dzūkai savo sąskaitoje turi 12 taškų ir išliks trečioje pozicijoje nepriklausomai kaip šiame ture sužais likusios komandos.

Kitasrungtynes „Dainavos“ futbolininkai žais jau šį sekmadienį. Balandžio 14 dieną, 18.25 val. Kauno Dariaus ir Girėno stadione centrinėse aštuntojo turo rungtynėse alytiškiai  susitiks su Kauno „Žalgirio“ komanda.

Nuotr. Dominykas Sidaras

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: