Dainavos žodis

Alytaus rajone – skaudi eismo nelaimė

Avarijos metu žuvo „Opel“ vairuotojas.

Alius Mikelionis
Antradienį apie 13 valandą Bendrasis pagalbos centras gavo pranešimą, kad Butrimonių seniūnijoje, Griškonių kaime, kaktomuša susidūrė krovininis automobilis „Mercedes-Benz Actros“ ir „Opel Vectra“. Eismo nelaimės metu žuvo 1964 metais gimęs lengvojo automobilio vairuotojas, kartu važiavusi 1940 metais gimusi moteris išvežta į Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninę. Pranešama, kad ji komos būklės. Vilkiko vairuotojas nenukentėjo.
Pirminiais duomenimis, avarija įvyko „Opel“ automobiliui išvažiavus į priešpriešinę eismo juostą. Po smūgio vilkikas nuvažiavo nuo kelio. Įvykio aplinkybes tiria policija. Antradienį važiavimo sąlygos buvo itin sudėtingos. Ar jos lėmė nelaimę, ar buvo ir kitų priežasčių, turėtų paaiškėti atlikus tyrimą. Kokiu greičiu važiavo lengvasis automobilis, taip pat bus bandoma nustatyti. Mat po avarijos transporto priemonė apgadinta labai stipriai. Dėl šio įvykio Alytaus apskrities VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Eismo įvykių padaugėjo prasidėjus itin gausiam sniegui. Sausio 14 d. Alytaus rajone automobilis atsitrenkė į medį, kitas į kelio ženklą. Dar mažiausiai dvi transporto priemonės nuvažiavo nuo kelio į griovį dėl to, kad krovininiai automobiliai negalėjo įvažiuoti į kalnelį kelyje Alytus–Simnas, buvo sustojęs eismas šiame kelyje. Tiek pareigūnai, tiek sinoptikai pataria būti itin atsargiems kelyje, skirti daugiau laiko kelionei, važiuoti ne leistinu, o saugiu greičiu.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: