Dainavos žodis

Girtų vyrų kelionę nutraukė pareigūnai

Neblaivūs keleiviai.

Alius Mikelionis
Sausio 18-osios vakarą pareigūnams įkliuvo girtų vyrų kompanija, važiavusi iš Alytaus rajono į miestą, kaip jie patys teigia, pratęsti vakarėlio Alytuje. Santaikos gatvėje pareigūnai pastebėjo jiems jau pažįstamą „VW Passat“ ir nusprendė vairuotoją patikrinti. Sustabdžius transporto priemonę vairuotojas iš pradžių persėdo į keleivio pusę, o kai atėjo patrulis, vyras atsidarė duris ir pasileido bėgti Alytaus link, tačiau buvo sulaikytas. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,17 promilės. Paaiškėjo, kad 28 metų vyriškis ir anksčiau turėjo reikalų su teisėsauga.
„Asmuo buvo už analogišką nusižengimą baustas praėjusių metų gegužės mėnesį. Pažymėtina, kad minėtas asmuo baustas ir dėl turtinio pobūdžio nusikaltimų“, – sakė policijos atstovė Eglė Kačinskienė.
Šiame automobilyje buvo dar du vyrai, spėjama, abu neblaivūs. Pareigūnai jų nesulaikė, tik užsirašė duomenis. Vyrai iš automobilio pasiėmė alkoholinius gėrimus ir paprašė nuvežti į Putinų mikrorajoną, tačiau pareigūnai pavėžėjimo paslaugos nesuteikė.
Automobilį „VW Passat“ išgabeno evakuatorius. Dvidešimt aštuonerių metų vairuotojo laukia rimti nemalonumai, jis sulaikytas. Už vairavimą išgėrus, kai nustatomas vidutinis girtumas, taikoma baudžiamoji atsakomybė.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: