Dainavos žodis

Neįprasta vagystė: įsilaužę į kambarį vagys dar ir puotavo

Viename iš Vilties gatvės bendrabučių įvyko gana keista vagystė.

Neįprasta vagystė Alytuje, viename iš Vilties gatvės bendrabučių. Moteris, grįžusi iš gydymo įstaigos, policijos pareigūnams pranešė, jog savo namuose rado įsibrovusius vagis, kurie ne gana to, kad ją apšvarino, tačiau dar ir įžūliai puotavo jos kambaryje.
Kaip praneša policija, jie gavo pranešimą, jog Vilties gatvėje, viename iš bendrabučio tipo kambarių, įvyko neįprasta vagystė. Atvykę policijos pareigūnai sučiupo vagyste įtariamą jaunuolį, kuris, įsilaužęs į moters kambarį, norėjo pavogti pianiną, kelis namų apyvokos daiktus.
Įdomu tai, jog grįžusi į namus moteris ilgapirščius užtiko įžūliai puotaujančius. Teigiama, jog vienas jaunuolis apiplėšė ir pamanęs, kad šeimininkai gali ilgai negrįžti, pasikvietė sugėrovų.
„Dainavos žodis“ norėjo pakalbinti ir nukentėjusiąją, tačiau bendrabučiuose ją surasti buvo sunku, mat koridorinės sistemos kambarių šimtai, o žmonės ne itin linkę bendrauti. Kalbintos gyventojos teigė, jog daugiausiai problemų kelia išgeriantys asmenys.
„Mes stengiamės rakinti savo aukšto duris. Žinot, juk įėję gali ir skalbinius pavogti. O kiek būna atvejų, kad Jaunimo parke iš kalėjimų grįžę asmenys liepia išsisegti auskarus, antraip grasina išplėšti. Mes rakiname, tad miegu ramiai“, – pasakojo bendrabučio gyventoja Onutė.
Tiesa, taip ramiai kaip Onutė miega reta senolė. Štai Genutė jaučiasi priešingai. „Pas mus siaučia išgeriantys asmenys. Net ir moterys eina rūkyti kas 20 minučių. Nuo alkoholio, rūkalų ir kojų kvapas nepakenčiamas. Labai sunku gyventi“, – guodėsi moteris.
Taip bebendraujant su Vilties gatvės bendrabučių gyventojais, pagaliau radome nukentėjusiosios moters gyvenamą vietą. Durys iš tiesų buvusios išlaužtos, tačiau trečiadienį gerokai po pietų moters neradome namuose.
Kaimynai pasakojo matę policijos pareigūnus ir išvedamus jaunuolius kaip įtariamuosius vagyste, tačiau apie nukentėjusiąją atsiliepė ne itin draugiškai.
„Gal ir jai pačiai laikas atsirinkti, su kuo puotauja. Tų daiktų turi begales, po to mus terorizuoja, kad atiduotume kažką. Kartais ji gydosi psichinę sveikatą, tad nenuostabu, kad paskui daug ko neatsirenka. Čia dėl jos problemų turime“, – kalbėjo kaimynystėje gyvenanti Diana.
Vis tik, kaip praneša policija, dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas, sulaikytas 22 metų įtariamasis. Kartu apvogtame bute girtavusiems iš viso trims jauniems vyrams nustatytas daugiau nei pusantros promilės girtumas.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: