Dainavos žodis

„Nike“ čempionės alytiškės išsipakavo prizus

Trenerės Irenos Špiegienės auklėtinės.

Alius Mikelionis,
Darius Babijonas

Jaunosios I. Špiegienės auklėtinės tapo „Nike“ vikruolėmis, patekusios į finalą jos varžėsi su Panevėžio, Ukmergės, Klaipėdos, Vilniaus, Kauno bei Radviliškio krepšinio komandomis ir visas jas aplenkusios tapo čempionėmis. Grįžusios į treniruočių salę Jotvingių gimnazijoje jaunosios Alytaus „saulutės“ išsipakavo laimėtas dovanas. Alytiškėms atiteko 6 paspirtukai, visai komandai – „Nike“ apsipirkimo čekis, o trenerė gavo kompiuterį ir treniruočių analizės programą.
„Čempionėmis tapo tos mergaitės, kurios treniruotes lankė dažniausiai, o jeigu reikėjo, dalyvavo ir papildomai“, – kelią prisiminė trenerė Irena Špiegienė. Besidžiaugdama pirmuoju auklėtinių pasiekimu, ji tikisi, kad gausios dovanos krepšininkių neišlepins, ir pastebėjo, jog norinčiųjų lankyti krepšinį sparčiai daugėja.
Trenerė Irena Špiegienė pernai išleido 2000 metais gimusių merginų kartą, su kuriomis tapo Moksleivių krepšinio lygos (MKL) U-16 čempionėmis (2016 m.), vicečempionėmis (2017 m.) ir bronzos medalių laimėtojomis (2018 m.). Visų spalvų medalius laimėjusi trenerė ėmėsi naujos kartos treniravimo ir, panašu, pirmieji rezultatai daug žadantys.

Reklama: paspirtukai elektriniai

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: