Dainavos žodis

Sanatorija „UPA Medea SPA“: reabilitacija kūnui ir sielai

Įkvėpkite pušų kvapo, užmerkite akis, atsipūskite, išgirskite vandens tyvuliavimą… Pavyko? Tai „UPA Medea SPA“ – gamtos įkvėptas sveikatingumo ir reabilitacijos centras Druskininkuose. Čia atvykę svečiai, randa ne tik kūno, bet ir sielos aplaimą. Atpalaiduojančios procedūros, energiją grąžinančios terapijas – štai ko Jums reikia!

„UPA Medea SPA“ Druskininkai – reabilitacija
„UPA Medea SPA“ siūlo išties daug reabilitacijos bei gydomųjų programų, kurias verta išbandyti kiekvienam turinčiam bent menkiausių negalavimų.
Kiekvienam svečiui, net ir niekuo nesiskundžiančiam, siūloma išbandyti haloterapiją. Tai itin veiksmingas kvėpavimo takų, odos ir alerginių ligų gydymo, profilaktikos ir reabilitacijos metodas. Po haloterapijos procedūrų gerėja bronchų drenažas, palengvėja atsikosėjimas, mažėja sausas kosulys ir dusulys, stiprėja organizmo imunitetas. Šios procedūros ramina nervų sistemą ir tinka skydliaukės ligų profilaktikai.
Viena iš reabilitacijos programų – Darsonvalio terapija. Procedūros metu tarp elektrodo ir odos atsiranda elektros išlydžių iškrova, kuri veikia ligonį. Procedūra gerina kraujotaką ne tik paviršutiniuose odos sluoksniuose, bet ir reflektoriškai susijusiuose su šiomis zonomis vidaus organuose. Be to, ši terapija sukelia mikroorganizmų dangalų destrukciją ir jų žūtį, todėl turi antiseptinį poveikį. Taikoma periferinės nervų sistemos susirgimų gydymui, vietinės kraujotakos gerinimui, odos pažeidimų gydymui, taip pat sergant migrena, esant miego sutrikimams.
Taip pat siūloma poliarizuotos šviesos terapija. Šios šviesos bangos apima diapazoną nuo matomos šviesos iki vos šildančios infraraudonosios šviesos spektro. Bioptrono šviesoje nėra ultravioletinių spindulių. Poliarizuota šviesa didina ląstelės membranų energetinį aktyvumą, skatina regeneracinius procesus, aktyvina deguonies pasisavinimą kūno ląstelėse. Poliarizuota nekoherentinė šviesa tiesiogiai veikia nervų galūnėles ir visą nervų sistemą. Taikoma nuovargiui šalinti, nuotaikai gerinti, taip pat odos ligoms ir pooperaciniams randams gydyti, skausmui malšinti, sergant uždegiminėmis viršutinių kvėpavimo takų ligomis.
Be šių procedūrų, „UPA Medea SPA“ dar siūlo kineziterapiją, gydomąsias aplikacijas, inhaliaciją, gydomuosius masažus, fizioterapiją, gydomąsias vonias, tyrimus bei gydytojų konsultacijas.

„UPA Medea SPA“: procedūros
„UPA Medea SPA“ nebūtų sanatorija ir poilsio centras, jei klientams nesiūlytų puikių bei atpalaiduojančių SPA procedūrų, kurios ne tik nuramina, bet ir suteikia naujų jėgų…
Tarp veido puoselėjimo procedūrų meniu, rasite tokias terapijas kaip veido valymas, jauninančios, drėkinančios, skaistinančios procedūros. Na, o štai tarp kūno procedūrų sąrašo, puikuojasi dangiško lengvumo, Šiaurės Afrikos bei Indijos ritualai. Skamba įdomiai, ar ne?
Dangiško lengvumo ritualas tai procedūra, kuri apima detoksikuojantį įvyniojimą, įtampą mažinantį rankų masažą, atpalaiduojantį nugaros bei limfodrenažinį kojų masažą. Šildanti Udvartana kūno kaukė, praturtinta avinžirnių miltais, indiškuoju lapainiu, organiniu imbiero ekstraktu ir vanilinu, skatina kraujotaką, susikaupusių skysčių pašalinimą, organizmo detoksikaciją.
Šiaurės Afrikos ritualas, kaip jau galima nuspėti, kilęs iš Afrikos. Pusantros valandos procedūra – tai dosni padėka savo kūnui, po kurios pasijusite tarsi naujai gimę. Procedūros pradžioje atliekamas dvigubas kūno šveitimas, kuris giliai valo ir eksfoliuoja odą, drėkina bei minkština ją. Šiaurės Afrikos masažas šalina kūno įtampą, raumenų skausmus ir grąžina Jums gerą savijautą.
Indijos terapija – tai ypatingai malonus, stresą ir įtampą mažinantis ritualas. SPA procedūra pradedama viso kūno šveitimu su jūros druska. Šveitimo metu pašalinamas negyvų odos ląstelių sluoksnis, išvalomos poros, oda tampa švelni, glotni ir elastinga. Vėliau, gilūs ir ritmiški masažo judesiai sugrąžina energiją ir gyvybingumą, suteikia visapusišką poilsį.

Taigi, jei ieškote vietos, kurioje rasite ne tik atsipalaidavimą, bet ir gydymo paslaugas – „UPA Medea SPA“ kaip tik Jums! Na, o jei norite apie sanatoriją sužinoti daugiau, skaitykite straipsnį „UPA Medea SPA“ sveikatai ir poilsiui. Pabėkite nuo kasdienės rutinos!

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: