Dainavos žodis

Talokių ežere paskendo jaunas vyras

Alius Mikelionis

Sekmadienio pavakarę ugniagesiai gelbėtojai netoli Alytaus esančiame Talokio ežere pradėjo ieškoti galimai nuskendusio vyro. Pirminiais duomenimis, du vyrai plaukiojo ežere ir kol kas dėl nežinomų aplinkybių valtis apvirto.
Tuo metu vyrai buvo maždaug 50 metrų nuo kranto. Valtis paskendo, vienas iš vyriškių išplaukė į krantą, antrasis pradingo. Išsigelbėjęs vyras apie nelaimę pranešė vietos gyventojui. Netrukus atvyko narai, policijos pareigūnai, tačiau sekmadienio vakarą dėl tamsos paieškos buvo nutrauktos ir pratęstos pirmadienį ryte. Maždaug 50 metrų nuo kranto narai aptiko valtį, o antradienį 5 metrų gylyje ir 100 metrų atstumu nuo kranto ir ieškoto vyro kūną.
„Paiešką apsunkino tai, kad trijų žmonių nuorodos buvo skirtingos, dumblėtas vanduo ir dugne paskendusios įvairios medžiagos“, – sakė ugniagesių atstovė L. Cibulskienė.
Priminsime, kad pernai spalio mėnesį šiame ežere iškritęs iš valties nuskendo vyras, spėjama, dėl sveikatos problemų. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, šiais metais šalyje nuskendo 74 vyrai ir 12 moterų, vieno nuskendusiojo tapatybė nenustatyta. Ugniagesių dėka šiemet buvo išgelbėta 30 skendusiųjų, iš jų 4 vaikai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: