Dainavos žodis

Pirmoji pilietinė iniciatyva „Grill zona“ jau įrengta Alytaus Jaunimo parke

Alius Mikelionis

Nerijus Cesiulis pakvietė žurnalistus į Alytaus miesto Jaunimo parką įvertinti jau įgyvendintą Valerijaus Venciaus idėją „Grill zona“, už kurios įrengimą balsavo ir alytiškiai. Netoli pėsčiųjų tilto, už beržynėlio, įrengtos kelios kepsnių zonos, yra stalai. Naudotis gali visi norintys, už tai mokėti nereikia.
Pietų pertraukos metu miesto vadovai N. Cesiulis, J. Šukevičienė, Š. Klėgeris bei idėjos autorius Valerijus Vencius ėmėsi ne visai jiems įprasto darbo – kepsnelių čirškinimo. Paskanauti pakviesti ne tik žurnalistai – mero komanda prisijungti ragino ir parke vaikštinėjusius žmones, ekstremalų zoną įrenginėjusius darbininkus. Pagrindinis šio susitikimo tikslas – reklamuoti pirmą jau įgyvendintą pilietinę iniciatyvą, raginti žmones naudotis įrengtomis grilio zonomis Alytaus miesto Jaunimo parke.
Alytaus miesto vadovai Jaunimo parką mato kaip objektą, galintį pritraukti skirtingų amžiaus grupių gyventojus. Planuojama čia įrenti pliažo tinklinio aikštelę, jau plečiama ekstremalaus sporto mėgėjų aikštelė.
Dar dvi plačiai nuskambėjusios pilietinės iniciatyvos, kurios nebuvo patvirtintos paskutiniame Alytaus miesto savivaldybės tarybos posėdyje, skulptūra „Voveriukas“ ir miesto riboženklis „Alytus–Myliu“ bus teikiamos pakartotiniam balsavimui jau artimiausiame tarybos posėdyje.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: