Dainavos žodis

Alytaus „Sintek-Dzūkija“ sezoną pradėjo pergale

Komandai vadovauja olimpinis čempionas ir Alytaus miesto politikas V. Chomičius.

Alius Mikelionis

Reprezentacinė Alytaus krepšinio komanda „Sintek-Dzūkija“ pradėjo 2019–2020 metų Betsafe LKL sezono kovas. Ekipoje žaidžia eilė naujų žaidėjų, komandos vyriausiuoju treneriu tapo iki tol A. Urlepo asistentu dirbęs V. Chomičius. Debiutas vyriausio trenerio pozicijoje olimpiniam čempionui pavyko. Pirmadienį alytiškiai priėmė Kėdainių „Nevėžio“ ekipą ir ją nugalėjo 68:62.
Pirmame ketvirtyje vyko lygi kova. Situacija nepasikeitė ir antrajame kėlinyje, nors alytiškiai ir turėjo nedidelę persvarą – 32:27. Po ilgosios pertraukos „dzūkai“ spurtavo ir buvo įgiję 18 taškų pranašumą, bet ketvirtoje rungtynių dalyje alytiškių puolimas ėmė strigti ir svečiai išlygino rezultatą 59:59. Vis tik paskutinės minutės priklausė Alytaus „Sintek-Dzūkija“ komandai ir „dzūkai“ įsirašė pirmą naujojo Betsafe LKL sezono pergalę. Rungtynes stebėjo 1 311 žiūrovų.
Šeimininkų gretose rezultatyviausiai žaidė po 12 taškų pelnę Paulius Danisevičius ir Gediminas Žalalis, po 9 taškus įmetė Egidijus Dimša ir Artūras Jomantas, 8 taškais trenerio pasitikėjimą vainikavo alytiškis Martynas Pocevičius ir legionierius iš JAV Adrien Bowie, aukštaūgiai serbas Radoslav Pekovič ir alytiškis Mindaugas Sušinskas baigė su 5 taškais, 2 pridėjo amerikietis Logan McLane.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: